Articol scris in:

Programul verii la Timba

Nou-promovata BC Timba Timişoara şi-a stabilit programul pregătirii de vară. Baschetbaliştii galben-negrii, care încep antrenamentele în 13 august, au bătut palma cu CSU Sibiu, CSM Oradea, Bekescsaba şi Etoile du Sahel pentru o parte din meciurile amicale ale verii.

BC Timba Timişoara se reuneşte în 13 august şi începe pregătirile pentru primul sezon în elita baschetului masculin. Elevii pregătiţi de Bogdan Murărescu şi Radenko Toroman se vor antrena în prima fază pentru 11 zile la Timişoara. În 25 şi 26 august „urşii” susţin o dublă amicală cu prim-divizionara CSU Sibiu, în oraşul de pe malul Cibinului.

Apoi Timba trece graniţa în Ungaria pentru prezenţa la un turneu amical organizat de echipa din Bekescsaba între 31 august şi 2 septembrie. Aşa cum au anunţat deja, amicalul din 10 septembrie, din sala Constantin Jude, împotriva campioanei Africii, Etoile du Sahel, va prilejui practic prezentarea oficială a echipei.

Cinci zile mai târziu, Timba va mai avea un amical, de această dată împotriva unei alte prim-divizionare CSM Oradea, iar până la debutul în Cupa României mai sunt câteva date libere pentru o serie de jocuri amicale în Serbia.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate