Articol scris in:

Isi spala pacatele cu Steaua 0

Al doilea duel sportiv direct Timişoara – Steaua din acest week-end este unul rugbistic. RCM Universitatea merge sâmbătă în capitală pentru a infrunta vicecampioana en-titre cu scopul precis de a recâştiga punctele pierdute în faţa Farului, în runda inaugurală a Superligii.

Eşecul cu 13-14 înregistrat în etapa de debut a sezonului i-a înrăit mai tare pe rugbiştii bănăţeni. Sâmbătă RCM-ul are parte de un o nouă confruntare cu o rivală directă la podium, Steaua Bucureşti, într-o partidă programată pe stadionul federaţiei, Arcul de Triumf.

Mergem numai la victorie la Bucureşti. Sperăm să nu mai facem greşelile de duminică. Mai sunt 13 etape disputat deci orice se poate întâmpla, nu este nimic pierdut“, a declarat Dănuţ Borzaş, oficialul galben-albaştrilor.

Partida Steaua – RCM se joacă cu începere de la ora 16 şi este transmisă în direct de postul GSP TV.

Vestea proastă pentru bănăţeni este aceea că lista accidentaţilor s-a îngroşat în această săptămână. Talonerul Eugen Căpăţână s-a accidentat în meciul inaugural al sezonului şi are nevoie de o pauză de 7 zile, situaţie în care va rata derbiul cu vicecampioana.

Căpăţână este al doilea jucător de bază pe care antrenorul Alexandru Domocoş nu îl poate folosi în această perioadă după căpitanul Stelian Burcea. Amândoi au şanse mari să revină pe teren pentru meciul din runda următoare, cel cu Baia Mare de pe teren propriu.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate