Articol scris in:

Aproape salvati! 0

Politehnica Timişoara este ca şi salvată de la retrogradare după punctul smuls sâmbătă seara la Odorhei. Handbaliştii alb-violeţi au reuşit una dintre surprizele rundei, un 30-30 pe terenul ocupantei locului doi în clasament, rezultat ce în proporţie de 90% le asigură bănăţenilor menţinerea în Liga Naţională.

Studenţii bănăţeni au de apărat 4 puncte în ultimele două runde ale campionatului în faţa lui Minaur Baia Mare pentru a-şi păstra un loc în elită şi din sezonul viitor. Poli a câştigat un punct mare la Odorhei, sâmbătă, în antepenultima rundă a sezonului.

Un 30-30 (18-17) puţin scontat dacă ţinem cont de ecartul în clasament între cele două formaţii. Poli a făcut un nou meci bun în compania lui HC Odorhei, la fel cum s-a petrecut şi în meciul tur pierdut la un singur gol. De data aceasta timişorenii au avut mai mult noroc şi au obţinut primul egal din campionat atunci când le ardea buza mai tare.

Trula lui Nedeljko Vuckovic îşi păstrează locul 12 cu 13 puncte însă are 4 puncte în faţa lui Minaur Baia Mare şi are nevoie de un egal în meciul direct de sâmbătă, de la Timişoara, pentru a-i trimite pe maramureşeni la matineu.

,,Acest egal reprezintă aproape o victorie dacă ne gândim că l-am obţinut pe terenul echipei de pe locul doi al clasamentului. Am rezolvat în mare măsură ecuaţia echipei care va juca şi în sezonul viitor în Liga Naţională, dar asta nu înseamnă că nu vrem să învingem Minaur“, a punctat secundul alb-violeţilor, Uwe Bittenbinder.

Odorhei: Ferenczi 7, Rusia 6, Kuzmanoszki 5, Mihalcea 4, Stoilov 4, Talas 3, Răpciugă 1; Poli: Şimicu 12, Fenici 7, Stan 4,  Mrakic 3, Cristescu 2, Nagy 2.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate