Articol scris in:

Reincepe Superliga cu masini de epoca 0

Sâmbătă, 8 octombrie, rugbiul revine la Timişoara odată cu prima etapă din stagiunea de toamnă a Superligii. Proaspăt calificată în finala Cupei României, RCM Universitatea se prezintă în faţa suporterilor într-un meci ce va fi deschis de o expoziţie a maşinilor de epocă!

Ce au în comun maşinile de epocă şi rugbiul? Ne explică organizatorii: „Evenimentul este organizat împreună cu Asociatia Old Timer Timisoara şi se doreşte a fi un omagiu adus tradiţiei şi istoriei Timişoarei. Din respect pentru Timişoara, suporteri şi rugbyul românesc, în spiritul tradiţiei şi al istoriei, dorim să mulţumim prin această expoziţie tuturor celor care cred în Renaşterea rugbiului studenţesc”.

Nu este prima iniţiativă de acest fel a clubul din Ronaţ. În primăvara acestui an, o altă partidă a bănăţenilor a fost precedată de un show aerian cu paraşutişti şi planoare.

Semifinalele Cupei au reprezentat încălzirea pentru reluarea Superligii. În 8 octombrie RCM reîncepe asaltul pentru play-off cu obiectivul clar de a aduna 20 de puncte în ultimele patru etape şi de a încerca să prindă locul al treilea. Primul adversar al galben-albaştrilor este CSM Bucureşti, ocupanta locului şase ce vine în Ronaţ pentru jocul a cărei oră de start este ora 11.

Obiectivul nostru în acest joc, ca în toate rămase de altfel, este acela de a câştiga cu punct bonus. Dacă ratăm bonusul consider că este meci ratat. Mai avem şanse la locul al treilea şi sperăm până în ultima clipă“, a anunţat directorul Dănuţ Borzaş.

Pentru prima dată în această toamnă, Cosmin Cioriciu va avea la dispoziţie întregul lot după ce internaţionalii Lemnaru, Calafeteanu şi Burcea au revenit la echipă.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate