Articol scris in:

Optimisti înainte de Politehnica-Turda 0

Handbaliştii timişoreni vor să uite cât mai repede de duşul rece de la Cluj, din etapa precedentă, printr-o victorie în partida de sâmbătă. Politehnica primeşte vizita vecinei de clasament Potaissa Turda, iar obiectivul este fără îndoială victoria.

Înfrângerea la limită suferită pe Someş nu le-a picat deloc bine studenţilor, mai ales că aceştia visau cu ochii deschişi către locurile „călduţe” din apropierea podiumului. Tehnicianul Nedeljko Vuckovic speră că lucrurile vor reintra pe făgaşul normal şi Poli îşi va relua seria rezultatelor bune, iar prima ocazie o reprezintă jocul de sâmbătă cu Turda.

Handbaliştii alb-violeţi şi-au făcut planul pentru meciul din etapa a patra a returului Ligii Naţionale. „E important să luăm un avans în clasament. Contează mult ce vom face cu Turda, după cu Steaua şi cu Reşiţa. E obligatoriu să luăm cele 6 puncte pentru a putea spera la locurile 5-6”, anunţă antrenorul sârb al lui Poli.

Poli şi Turda au fiecare câte 14 puncte şi ocupă locurile 8 şi 9 în clasamentul Ligii Naţionale. Şi parcursul celor două echipe este asemănător, în sensul că atât Poli cât şi Potaisa şi-au fructificat avantajul terenului propriu, iar în meciurile externe nu au reuşit prea multe.

Meciul Politehnica – Potaissa Turda se desfăşoară sâmbătă, de la ora 13, în sala Constantin Jude. Intrarea spectatorilor este ca de obicei liberă.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate