Articol scris in:

Archie ramane

Fanii timișoreni ai baschetului au toate motivele de satisfacție după ce rând pe rând toate numele importante sunt confirmate și pentru sezonul viitor. După Badnjarevic, Jovanovic și Dragoș Andrei, americanul Dominique Archie și-a pus și el semnătura pe un nou contract cu BC Timișoara.

Spectacolul este garantat și în sezonul viitor la meciurile alb-violeților. Jucătorul cu cele mai savurate execuții, americanul Dominique Archie, va continua încă un sezon la Timișoara. Extrema în vârstă de 25 de ani este abia al doilea jucător american din baschetul timișorean și a impresionat în primul sezon petrecut în Banat.

Continuăm politica anunțată, aceea de a păstra nucleul din sezonul 2011/2012. Archie era și el pe lista priorităților noastre; un jucător american care s-a integrat foarte bine, chiar dacă se afla la prima experiență în Europa. El are o calitate excepțională în joc, se sacrifică pentru echipă și nu joacă pentru statistici. Nu ne-a fost ușor să-l păstrăm, dar ne bucurăm să anunțăm că a semnat prelungirea contractului și va continua cu noi. Ne va ajuta foarte mult, atât în campionat, cât și în cupele europene, unde vom face un pas înainte, prin participarea în FIBA EuroChallenge”, a explicat Leontin Demaio, președintele BC Timișoara.

Archie, 199 cm, a încheiat campionatul 2011/2012 cu medii de 13,6 puncte, 7,1 recuperări, 1,9 pase decisive/meci. Americanul este al patrulea membru al vicecampioanei care și-a prelungit contractul în ultimele zile după antrenorul Predrag Badnjarevic și fundașii Zlatko Jovanovic și Dragoș Andrei.

 

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. Timon says:

    Archie, one mam show! Sezonul urmator avem asteptari mai mari de la voi.

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate