Articol scris in:

Timba merge la baraj

Nicio surpriză în turneul semifinal de la București, BC Timba s-a clasat pe locul secund în clasamentul grupei și a obținut calificarea în turneul de promovare din 1-3 iunie. ”Urșii” și-au rezervat biletele după victoria de duminică, 75-54, cu gazda turneului, Rapid București.

Pentru al treilea an la rând, galben-negrii sunt la un pas de primul eșalon al țării în baschetul masculin. După două încercări eșuate, Timba își pune speranțele că cifra 3 e cu noroc și va reuși să promoveze în prima ligă pentru prima oară în istoria clubului.

Gruparea patronată de Sebastian Răducanu și-a rezervat un loc în barajul de promovare după locul doi obținut în turneul semifinal din București. Timba a terminat cele trei zile de turneu cu două victorii și o înfrângere demonstrând că este una dintre echipele cu pretenții la promovare.

”A fost un turneu bun pentru noi per ansamblu. În afara zilei a doua - în care am avut un ghinion teribil la aruncările de 3 puncte și efectiv mingea nu a vrut să intre în coș - suntem mulțumiți de cum au decurs lucrurile. Farul era o echipă bătut și în condiții normale cred că îi învingeam. Ne-am propus 3 victorii și până la urmă au ieșit doar două. Important e că suntem la turneul de baraj, din 1-3 iunie, pe care am vrea să îl aducem la Timișoara dacă se poate”, a concluzionat managerul lui Timba la scurt timp după succesul cu Rapid.

Timba – Rapid s-a încheiat 75-54 după o partidă fără emoții pentru timișoreni. Elevii lui Bogdan Murărescu au dictat ritmul și după 22-14 și 20-12 aveau la pauza mare un avans liniștitor. Până la final ecartul a mai crescut chiar dacă Timba și-a permis să trimită în teren toți jucătorii de pe bancă. Czmor și Biro au fost oamenii meciului cu câte 21 respectiv 20 de puncte marcate.

Alături de Timba, la turneul final s-au mai calificat Farul Constanța, Steaua București și CSU Galați.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate