Articol scris in:

Inot in lacul Surduc

Lacul Surduc găzduieşte în 21 iulie prima ediţie a unui concurs inedit. Traversarea Lacului Surduc este titulatura evenimentului sub care Clubul de Înot Masters Timişoara îi invită la mişcare pe toţi amatorii nataţiei.

În 21 iulie va avea loc, pe lacul Surduc, prima ediţie a unui eveniment ce are ca scop promovarea înotului în ape deschise. Evenimentul este dedicat amatorilor, indiferent daca sunt afiliaţi la vreun club sportiv sau nu. Sunt invitate la start persoane cu vârsta de la 18 ani în sus.

Concursul se desfăşoară după două probe: una scurtă (400 m) şi una de rezistenţă (1.600 m). Startul se dă de pe plajă de lângă cabana-restaurant. Participanţii vor putea concura în echipament de neopren. Cei interesaţi se pot înscrie la una dintre probe sau la ambele probe, la faţa locului, între orele 10 şi 11, taxa de înscriere fiind de 30 lei, sau online la http://www.timisoara.inot-masters.ro/traversarea-lacului-surduc-21-07-2012/

Clasamentul final va fi realizat în funcţie de gen şi categorii de vârstă (18-30 ani, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, peste 70). Supravegherea competiţiei va fi asigurată de catre voluntari cu caiace şi bărci. Detalii despre eveniment si înscrieri

Evenimentul este organizat de Clubul de Inot Masters Timişoara în colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (UVT), Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe bază de Voluntariat „SALVO” (din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara) şi Primăria Fârdea.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate