Articol scris in:

Sapte nume noi si teste din Africa de Sud la reunirea rugbystilor

Campioana Romaniei la rugby a inceput pregatirile pentru un sezon in care spera la doua premiere: eventul si calificarea mai departe din grupele Challenge Cup. Şapte jucatori noi au fost prezenti la primul apel al lui Chester Williams din 2013. Pe langa numele cunoscute deja, a aparut si cel al neo-zeelandezului Stephen Shannon.
Are un cv care il recomanda, l-am urmarit si pe inregistrarile video. Cu singuranta o sa il cunoastem mai bine in momentul in care vom incepe si antrenamentele. Poate juca mijlocas la deschidere, dar si aripa. E o solutie buna pentru inlocuirea lui Ben Tuiatua“, l-a descris Chester Williams. Lista completa a jucatorilor noi de la Timisoara cuprinde urmatorii jucatori:
Stephen Shannon (Noua Zeelandă)
Marian Gorcioaia (CSU Arad)
Valentin Popârlan (CSM Bucureşti)
Bidzina Samhkaradze (Georgia – Farul Constanţa)
Giorgi Khositashvili (Georgia – ex - Farul Constanţa)
Van Wyk McGrath (Namibia – Farul Constanţa)
Randall Morisson (Africa de Sud – Farul Constanţa)

La acest nivel suntem aproape de echipa pe care ne-o dorim. Până la începutul sezonului o să mai aducem încă unul sau doi jucători de care vom mai avea nevoie“, a mai spus antrenorul studentilor. Cel mai greu transfer care urma sa se realizeze la Timisoara in aceasta iarna - cel al jucatorului de la celebra echipa sud-africana Stormers - a cazut.

Teste “importate” din Africa de Sud

Jucatorii au intrat in focurile pregatirii inca din prima zi. Saptamana aceasta va fi una a testelor.  O parte dintre ele au fost adaptate de catre Bogdan Almajan si George Radu dupa metodele practicate in Africa de Sud, acolo unde cei doi au fost intr-un stagiu de pregatire in aceasta iarna.

Speram ca la nivel fizic, jucatorii nostri sa se apropie de cei din Africa de Sud. Important este sa se fereasca de accidentari si sa poata evolua la un nivel optim intreg campionatul, dar si in grupele Challenge Cup“, a spus preparatorul fizic, Bogdan Almajan.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate