Timba cauta al doilea succes la Chiajna


Cu o singură victorie în 6 etape, BC Timba Timișoara evoluează sâmbătă la Chiajna cu gândul de a-și îmbunătăți linia de clasament. Ilfovenii sunt ultimii în Liga Națională și în acest moment reprezintă una dintre puținele echipe aflate sub valoarea ”urșilor”.

Bogdan Murărescu trebuie să se descurce cu aceeași jucători cel puțin încă o etapă. Întăririle nu au sosit pentru a suplini plecările celor 4 americani chiar dacă la jumătatea acestei săptămâni Timba a început discuțiile avansate cu sârbul cu origini bosniace Dejan Radulovic. Fundașul nu a semnat contractul de joc și ca atare nu este încă legitimat, deci nu are drept de joc în meciul de sâmbătă de la Chiajna.

În aceste condiții galben-negrii vor alinia probabil aceeași formulă ca în ultimele două etape. Singura veste bună este aceea că Concordia nu este un adversar de speriat, ilfovenii fiind în acest moment ultimii în prima ligă. Chiajna nu are nicio victorie în 6 meciuri și pentru că la începutul campionatului șefii clubului au făcut o reorganizare a lotului ca și Timba.

Meciul dintre Chiajna și Timba are loc sâmbătă, ora 17, în localitatea din apropierea capitalei.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>