Cinci jucători noi la reunirea lui ACS Poli. Un albanez şi un bosniac - în probe


26 de jucători au răspuns “prezent” la prima strigare a anului făcută de Călin Rosenblum. La reunirea lotului lui ACS Poli au venit primele achiziţii ale bănăţenilor, dar şi doi jucători în probe: Edon Hasani - mijlocas central, Albania, in tur a fost la Ceahlaul, unde a prins numai 11 minute in meciul cu Corona; si Esmir Ahmetovic - bosniac, fundas stanga, ultima oara la FK Jagodina (Serbia).

„Facem transferuri în două etape: prima – cu jucători tineri, de perspectivă; iar a doua, cu jucători cu experienţă, care să aducă un plus pentru returul greu care ne aşteaptă. Nu vrem să încărcăm personalul şi lotul decât cu oameni care pot aduce un plus până în vară”,

a declarat directorul sportiv Călin Rosenblum, care a mai spus apoi că lotul va mai fi completat cu cel puţin trei jucători noi, din străinătate. De la reunire au lipsit: Nuno Claro, Gorobsov, Keita şi Furtado, care au bilete de avion in zilele urmatoare; si Nohai, al carui avion n-a putut ateriza azi la Timisoara, din cauza ceţii.

Echipa timişoreană se pregăteşte normal la stadionul Dan Păltinişanu până pe 20 ianuarie, când va intra într-un program centralizat, pe plan local. Pe 2 februarie, bănăţenii pleacă în Turcia, pentru cel de-al doilea cantonament. Până pe 12 sau 13 februarie, ACS Poli se va pregăti în Antalya, unde va susţine şi cinci meciuri amicale. La cel puţin unul dintre cele două stagii vor lua parte şi patru jucători noi din pepiniera proprie. Este vorba de: Rus, Livan, Dragomir şi Rogoveanu.


Publicitate