Cupa e la Timisoara


Cupa României la rugby a poposit luni seara în Piața Operei din Timișoara. La 24 de ore distanță de la câștigarea trofeului, rugbiștii timișoreni le-au prezentat fanilor prețioasa cupă adjudecată pe Cluj Arena.

Petrecerea s-a mutat luni seara de pe Cluj Arena în Piața Operei din Timișoara, rugbiștii de la RCM întregind festivitățile organizate cu prilejul zilei naționale. La orele serii, pe scena din centrul municipiul au urcat eroii serii de duminică, jucătorii ce au cucerit Cupa României, alături de oficiali ai clubului și apropiați ai clubului.

Nu este greu sa devii învingător. Greu este să te menții acolo. De patru ani consecutiv această echipă ne arată ce înseamnă performanța. Ne dă o lecție că Timișoara nu este doar un punct pe harta României”, a deschis seria cuvântărilor Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest.

Au urmat la ”vorbitor” primarul Nicolae Robu, Vali Calafeteanu și Stelian Burcea, aceștia din urmă mulțumindu-le suporterilor pentru sprijin. ”Le mulțumim celor ce au venit la Cluj să ne susțină, cred că a fost un efort care a meritat. Le mulțumim și celor ce ne-au susținut de aici, de la Timișoara. Le promitem că la anul viitor le vom aduce și campionatul și cupa. Acest trofeu ne-a îndulcit anul. E foarte bine că l-am câștigat. Se pare că pentru Baia Mare am devenit un coșmar, pentru că e a patra finală pe care o disputăm împotriva lor și o câștigăm. Primirea din partea timișorenilor a fost foarte frumoasă. E și cu prilejul unui moment special. Ziua Națională a României. Le urăm cu această coazie la mulți ani tuturor românilor”, le-a transmis căpitanul timișorenilor.

Partida de duminică a pus capăt sezonul 2014 pentru RCM UV Timișoara, jucătorii lui Grainger Heikell urmând a intra în vacanță în zilele următoare.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>