Ziua derby-ului. 300 de poliști au plecat la Arad


Așteptată încă de la startul ligii secunde, ziua derby-ului din vestul țării a sosit. Acum sunt enumerate valori și emoții de ambele părți, totul pentru a se asigura că jucătorii vor oferi în teren ceea cea cu siguranța suporterii o vor face: spectacol.

Bineînțeles, alb - violeții vor fi în inferioritate numerică pe micuța arenă din Arad, dar cu siguranță cântecele fanilor vor fi cel puțin la fel de puternice ca și cele ale gazdelor. Puțin sub 100 de fani timișoreni au primit bilete pentru acest joc, dar dorința suporterilor de a fi lângă echipă nu poate fi oprită de niște decizii care știrbesc spectacolul sportiv.

Peste 300 de suporteri au plecat astăzi către Arad pentru a-și susține echipa în derby. Aceștia speră ca organizatorii să găsească o soluție de ultim moment pentru ca toți cei care fac deplasarea să poată vedea și jocul. Dacă nu, cu siguranță aceștia vor aștepta cântând în afara stadionului în speranța unei victorii.

Partida de la Arad va începe de la ora 14.00, iar fanii care nu au făcut deplasarea pot vedea jocul pe DigiSport și DolceSport.

Foto: Facebook/SSPoliTimisoara


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *