Nationalele de powerlifting sunt la Timisoara


Pentru a doua oară în scurta istorie a powerliftingului, Timișoara găzduiește din nou Campionatul Național rezervat seniorilor. În 7-8 septembrie, cei mai puternici români își dau întâlnire la sala CSS Bega pentru a-și încorda mușchii si a pune mana pe medalii.

Peste câteva zile cei mai puternici powerliftieri români își dau întâlnire la Timișoara, orașul nostru fiind gazda Campionatului Național de Powerlifting destinat seniorilor și senioarelor. La startul competiției sunt așteptați peste 100 dintre cei mai buni powerliftieri ai momentului, aceștia disputându-și supremația în cadrul a 8 categorii de greutate.

Campionatul Național de Powerlifting va avea loc în incinta sălii CSȘ Bega situată pe strada Amforei numărul 1 și este organizat de către CS Caza Powerlifting Timișoara și Federația Română de Powerlifting, cu sprijinul CJ Timiș, Primăriei Timișoara, Tonik Gym și Nutrilite.

Trebuie spus că este a doua oară când Timișoara găzduiește un CN de seniori după ce în 2011 Naționalele s-au ținut tot în capitala Banatului.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>