ACS Poli - Astra 1 - 2


ACS Poli nu a reușit să producă surpriza în fața unei echipe “europene” cedând în partea a doua jocului. Cele două echipe au avut ambiții diferite. Dacă alb - negrii sperau măcar la un egal prin care să-și mai rotunjească visteria, giurgiuvenii au venit la Timișoara cu o galerie gălăgioasă , dornici de a recâștiga prima poziție a ligii I.

Oaspeții au arătat de la început de ce au ce mai bună linie ofensivă, trecându-și în cont câteva ocazii de poartă dar și un gol anulat pe motiv de offside. Deși au început mai timid, timișorenii au avut o tresărire de orgoliu, Gorobsov, Cristescu, sau Poparadu fiind aproape de a-l învinge pe Coman, iar când acesta a fost bătut, bara l-a salvat de la primirea golului.

Partea a doua a adus și golurile . La 10 minute de la reluare, Cristescu deschide scorul pentru oaspeți, profitând de o ieșire greșită la offside a timișorenilor.  Același Cristescu a reușit dubla în minutul 78 cu o execuție puternică din lovitură liberă de la 16 metri.  2 - 0, iar Poli nu mai are nimic de pierdut aruncându-se în atac. Din păcate Astra a stat în teren ca o echipă mare, și doar după ce giurgiuvenii au rămas în 10 oameni prin eliminare lui Laban, elevii lui Șunda au reușit și ei să scuture plasa. Nanu reduce din difierență în minutul 88, dar a fost prea târziu. Se încheie 1 - 2, iar ACS Poli rămâne pe locul 10 cu 19 puncte.

ACS Poli: Nuno Claro – Belu, Scutaru, Şeroni, Poparadu, O. Petre , Trandu, Popovici, Gorobsov, Bălace , S. Szekely. Au mai intrat: Nanu, Bărbuţ, Furtado

Astra: Coman – Măţel, Găman, A. Mureşan, Morais , Yahaya, Laban, Enache, Cristescu, William, Yazalde. Au mai intrat: Bukari, Abdoul, Seto

 


Publicitate