Campioana europeana pentru a cincea oara!


Echipa națională a României a câștigat pentru al cincilea an la rând titlul european. Se întâmplă în minifotbal, iar printre cei care au pus umărul la această performanță se numără și șase timișoreni.

Fostul arbitru timișorean Tiberiu Lajos a condus echipa națională a României la minifotbal spre cel de-al cincilea titlu european consecutiv. Tricolorii s-au impus duminică seara, în Muntenegru, în finala turneului în compania Sloveniei cu 1-0, cucerind aurul pentru a cincea ediție la rând.

Din componența selecționatei tricolore au făcut parte și cinci fotbaliști timișoreni ce evoluează în campionatul județean de minifotbal dar și în ligile de amatori de fotbal, Cristian Popa, Nicolae Costândana, Miroslav Nicolin, Adrian Călugăreanu, Ovidiu Vâlceanu.

În competiția de la Herceg Novi, tricolorii au câștigat toate meciurile: 2-1 cu Slovenia, 8-0 cu Lituania, 1-0 cu Grecia (în faza grupelor), 2-0 cu Republica Moldova (optimi de finală), 3-2 cu Scoția (sferturi de finală), 2-1 cu Cehia (semifinale) și 1-0 cu Slovenia (finala).

Trofeul le-a fost înmânat jucătorilor de către președintele Federației Europene de Minifotbal, nimeni altul decât actualul șef al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>