Nume noi pentru BCT


BC Timișoara a anunțat două noutăți la început de decembrie. Sârbul Radenko Pilcevic și tânărul Alin Zaharie sunt cele mai recente transferuri făcute de ”leii” lui Dragan Petricevic.

Baschetbaliștii alb-violeți au profitat din plin de pauza din campionat și au mutat pe piața transferurilor. În lotul pregătit de Dragan Petricevic și-au făcut apariția doi noi jucători, iar Octavian Boian a fost pus pe liber. Acesta din urmă a evoluat foarte puțin în primele partide ale sezonului și contractul său a fost reziliat.

La capitolul veniri, bănățenii i-au acontat pe fundașul sârb Radenko Pilcevic și tânărul Alin Zaharie. Pilcevic are 27 de ani și ajunge pe Bega de la colega de eșalon BCM U Pitești după ce a mai trecut pe la Proleter Naftagas, Borac Cacak, Feni Industries, Szolnoki sau Mitteldeutscher. Fundașul este al șaptelea străin din lotul BCT-ul la momentul acesta. Al doilea nume nou este cel al lui Alin Zaharie, o extremă de 20 de ani ce a lăsat o bună impresie în Italia. Celălalt jucător adus de ”lei” e fundașul Radenko

Ambii sunt așteptați să fie trecuți pe foaia oficială în meciul programat joi, ora 17, pe terenul nou-promovatei Universitatea Cluj-Napoca.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>