“Ursii” incep semifinalele cu intariri


BC Timba Timișoara se întărește în perspectiva îndeplinirii obiectivului de revenire în prima ligă de baschet. Cu câteva zile înainte de startul semifinalei ”urșii” au adus doi oameni cu experiența Ligii Naționale.

Cezar Stănescu și Mario Lazăr sunt cele mai recente achiziții ale celor de la BC Timba în încercarea acestora de a promova în elită. ”Urșii” traversează primul sezon în Divizia A după retrogradarea din vară ce a pus capăt celor 3 campionate consecutive petrecute în Liga Națională.

Câștigătoare a unei serii regionale, BC Timba începe duminică meciurile din faza semifinală într-un duel cu Știința București, de la ora 16, în sala Constantin Jude. ”Sunt doi jucători care ne pot ajuta foarte mult în vederea îndeplinirii obiectivului: promovarea în Liga Naţională. Cezar este un jucător foarte experimentat, cu multe meciuri în Liga Naţională, un juctător care a trecut pe la echipe importante. Mario Lazăr, deşi are doar 21 de ani, are şi el experienţa primei divizii şi poate fi un jucător important al echipei noastre.

Meciul cu Ştiinţa este extrem de important pentru că este primul din această fază semifinală şi ne dorim să începem cu dreptul. Va fi greu, suntem conştienţi de acest lucru, pentru că vom întâlni echipe care s-au întărit mult în această perioadă, echipe care îşi doresc la fel ca şi noi să promoveze. Va fi o luptă aprigă, dar cred că avem forţa necesară să promovăm”, a declarat antrenorul galben-negrilor, Bogdan Murărescu.

Din grupa semifinală fac parte CSM Ploiești, CS Cuza Sport Brăila, Olimpic Baia Mare, Politehnica Iași, Știința București și BC Timba.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *