Prima certitudine la plecări, Grigoraș a ajuns la Tatabanya


Politehnica Timișoara a rămas fără unul dintre oamenii importanți. Interul Demis Grigoraș a fost prezentat oficial la prim-divizionara maghiară de pe locul 3, Tatabanya KC.

Echipa Timișoarei care a cucerit medalia de bronz în campionat începe să se destrame. Sătui să mai aștepte după promisiunile conducerii în privința achitării restanțelor salariale, mai mulți handbaliști și-au găsit alte cluburi. Cu toții au păstrat însă o clauză prin care pot rupe contractele semnate și pot reveni la Poli. Zilele trec și odată cu ele șansele de îmbunătățire a situației financiare sunt tot mai mici, astfel că alb-violeții încep să plece definitiv.

Primul care a spart gheața este interul Demis Grigoraș, prezentat oficial de divizionara maghiară Tatabanya KC. Jucătorul în vârstă de 23 de ani avea un precontract cu echipa din Ungaria și acum și-a pus semnătura pe un contract de doi ani. Site-ul grupării Tatabanya a confirmat în week-end această mutare.

Grigoraș a marcat în stagiunea precedentă 133 de goluri pentru Poli și este unul dintre principalii marcatori ai echipei. Paradoxal internațional român ar putea să joace împotriva lui Poli în toamnă pentru că și Tatabanya este calificată în Cupa EHF la fel ca alb-violeții.

Poli mai are de rezolvat problema restanțelor cu interul de 23 de ani. Alături de alți trei jucători acesta a cerut federației să oblige clubul la plata restanțelor, în caz contrar Poli va fi sancționată de FRH. În total clubul alb-violet are de achitat restanțe în valoare de 200.000 de euro.

Și alți handbaliști ai studenților se află pe picior de plecare, Fenici, Timofte, Halcă sau Chikovani.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *