Politehnica a dat drumul la ”motoare”


Mutată cu tot cu ”bagaje” în ograda SCM-ului, Politehnica Timișoara a dat startul pregătirilor pentru noul sezon în care au ca obiectiv locurile 1-4 și un parcurs cât mai lung în Cupa României și Cupa EHF.

Studenții au încheiat vacanța de vară chiar în mijlocul verii. Startul stagiunii este peste mai puțin de o lună, iar antrenorul Pero Milosevic trebuie să reconstruiască o echipă pe măsura obiectivelor ambițioase. Poli și-a propus să ajungă din nou în semifinalele campionatului și să lupte pentru un loc în primele 4. În paralel să urce cât mai sus în Cupa EHF, precum și în Cupa României.

Liniștea financiară și valoarea lotului le inspiră încredere că obiectivele pot fi îndeplinite. În locul lui Halcă, Grigoraș, Chikovani și Timofte au fost aduși internaționali sau foști internaționale din spațiul ex-iugoslav. Portarul bosniac Adam Savic, interii muntenegreni Marko Simovici, Vuk Milosevic şi extrema stângă din Serbia Filip Marjanovic au susținut deja primul antrenament sub comanda lui Pero Milosevic. Iar în discuții cu oficialii lui Poli se mai află un inter stânga care ar completa lotul studenților.

Deja lucrurile stau mai bine. Avem de la primul antrenament echipamente, ceea ce nu s-a mai întâmplat în trecut…Nu putem spune acum dacă vom avea o echipă mai puternică față de cea din sezonul trecut. Îi știu pe jucători, am jucat împotriva unora dintre ei. Sunt jucători buni cu siguranță, rămâne de văzut cum ne vom comporta ca echipă. Atu-ul nostru a fost defensiva, dacă vom reuși să fim din puternici în apărare și în atac atunci sigur vom fi la același nivel”, a declarat căpitanul Cristian Fenici.

Poli așteaptă o majorare de buget din partea Consiliului Local prin intermediul SCM-ului. Tot din partea Consiliului Local clubul așteaptă să primească ”cadou” suprafața de joc necesară participării în Cupa EHF. Este cerință obligatorie pentru forul european și costă 40.000 de euro, având calitatea de a putea fi demontată și montată ori de câte ori este nevoie.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *