Categoria Politehnica

EXCLUSIV / Ivan Vukadinovic - aproape de Poli 3

Poli este tot mai aproape de o despărţire de Laszlo Sepsi, iar asta reiese şi din strategia de transferuri a clubului timişorean. Alb-violeţii au pornit în căutarea unui fundaş stânga şi s-au orientat spre filiera sârbă. După eşecurile Dukic şi Popovic, bănăţenii speră să dea lovitura cu Ivan Vukadinovic.

Poli a renunţat la Luigi Lavecchia 0

Poli a renunţat la serviciile lui Luigi Lavecchia. Mijlocaşul italian nu s-a mai prezentat la antrenamentele din această săptămână iar Duşan Uhrin va fi nevoit să apeleze la soluţia de avarie pentru retur – Ionuţ Matei.

Luigi Lavechia l-a convins pe Dusan Uhrin de calităţile sale. Însă două elemente au stat în calea transferului italianului la gruparea bănăţeană:

Bourceanu şi Curtean s-au alăturat lotului polist 0

Accidentaţi o lungă perioadă de timp, mijlocaşii Alexandru Bourceanu şi Alexandru Curtean au ratat cantonamentele de la Debrecen şi Marbella, ei fiind trimişi la clinica “Ortomed Isokinetic” din Bucureşti pentru a urma un program de recuperare.

Cei doi fotbalişti alb-violeţi au revenit la antrenamentele de la Timişoara ale grupării bănăţene şi vor reintra treptat în programul normal de pregătire.

Analiza lui Dusan Uhrin 1

Dusan Uhrin a vorbit astăzi despre problemele care pot şi trebuie să fie rezolvate până la reluarea Ligii I.

După cele două stagii de pregătire efectuate de alb-violeţi în această iarnă, antrenorul ceh a realizat o evaluare detaliată a fiecărui compartiment, punctând totodată şi minusurile jucătorilor de la care staff-ul tehnic se aşteaptă să aducă un plus în returul de campionat.

Poli mai caută un atacant 0

Dusan Uhrin s-a plâns la sfârşitul stagiului din Spania de ineficienţa atacanţilor, iar conducerea clubului timişorean caută să remedieze această problemă prin aducerea unui nou vârf.

Intenţia oficialilor polişti de a întări lotul pe ultima sută de metri a fost dezvăluită, la Radio Timişoara, de “secundul” Vali Velcea.

Timișoara își recapătă palmaresul! 5

Timișoara a învins! După o perioadă în care alb - violeților le-a fost interzis dreptul de a-și folosi ceea ce le aparține, așa cum era normal, bănățenii își vor recupera palmaresul și culorile.Ieri (4 februarie) a fost ultima zi în care Zambon ar fi putut să mai conteste decizia Curţii de Apel, care a anulat dreptul societăţii acestuia să folosească identitatea clubului Poli Timișoara.

Lavecchia - tot mai aproape de Poli. Bănăţenii i-au propus un contract până în 2014 5

Luigi Lavecchia l-a convins pe Dusan Uhrin că merită să facă parte din lotul lui Poli pentru retur. Italianul a fost folosit în fiecare meci amical, iar calităţile au fost deicisive în influenţarea deciziei tehnicianului ceh. Fostul jucător al Bolognei e doar la jumătate din potenţialul fizic, dar alb-violeţii îl vor până în 2014!

Iancu: “Vreau concurenţă pe fiecare post” 1

Marian Iancu spune că jucătorii care au fost aduşi în această iarnă, precum şi tinerii din lot vor pune presiune pe vechii componenţi ai lotului formaţiei alb-violete.

Patronul lui Poli Timişoara vrea concurenţă pe toate posturile, pentru a evita problemele care apar în momentul în care se accidentează unul dintre titulari.

Cantonament încheiat cu înfrângere 0

Poli a pierdut ultimul meci al stagiului de pregătire de la Marbella. Alb-violeţii au cedat cu 1-3 în întâlnirea cu ucrainenii de la Dnipro Dnepropetrovsk.  Bănăţenii au deschis scorul în minutul 9, când Ianis Zicu a transformat lovitura de pedeapsă obţinută de Rocha. Brazilianul a fost aproape de 2-0, dar s-a interpus portarul ucrainenilor, iar la faza imediat următoare Dnipro a egalat

Uhrin - nemulţumit de atacanţi 1

Dusan Uhrin a tras primele concluzii ale cantonamentului de la Marbella. Tehnicianul s-a declarat îngrijorat de uşurinţa cu care echipa sa primeşte goluri, dar mai ales de ineficienţa atacanţilor. Uhrin a apreciat evoluţia echipei în jocurile cu Young Boys Berna şi Sparta Praga, ambele încheiate cu scorul de 0-0.

“În prima repriză am jucat bine, ne-am creat multe şanse. Nu am fructificat însă aceste ocazii şi, pe de altă parte, am încasat nişte goluri cu foarte mare uşurinţă.

Sergei Lepmets a semnat cu Poli 0

Testat în cantonamentul de la Marbella, Sergei Lepmets l-a convins pe antrenorul Dusan Uhrin că merită un loc în lotul Politehnicii Timişoara. Portarul estonian în vârstă de 23 de ani a semnat astăzi contractul de joc cu echipa-fanion a Banatului.

“Sunt bucuros că am semnat cu Politehnica Timişoara. Venirea la acest club este un pas important în cariera mea

Încă patru amicale pentru alb-violeţi 0

Politehnica Timişoara va da piept mâine, în cantonamentul de la Marbella, cu Dnipro Dnepropetrovsk, însă testul contra grupării ucrainene nu este ultimul pe care alb-violeţii îl vor disputa în această iarnă.

Delegaţia echipei bănăţene se va întoarce joi seară în ţară, pe calea aerului. După ce au anunţat că renunţă la stagiul de pregătire din Antalya, oficialii lui Poli au definitivat programul amicalelor rămase de jucat până la reluarea Ligii I la fotbal.

Stanciu: “Mai avem nevoie de unu sau doi jucători” 1

Daniel Stanciu a recunoscut în premieră că Duşan Uhrin nu dispune la momentul actual de un lot 100% complet pentru a se bate la titlu.

El a declarat că echipa mai are nevoie de întăriri, însă nu ştie deocamdată dacă clubul va dispune de resursele necesare pentru aducerea unor jucători de valoare.

Poli a ratat transferul lui Paul Codrea 0

Paul Codrea a fost la un pas să semneze cu Poli un împrumut valabil până în vară. Daniel Stanciu a negociat până astăzi cu mijlocaşul, dar şefii de la Siena au decis să îl împrumute în serie A, la Bari.

“Sunt foarte mâhnit. Azi am ratat un transfer foarte important pentru noi. Am fost la un pas să-l luăm împrumut pe Paul Codrea, însă el a semnat cu Bari. Codrea s-a oferit să vină la Timișoara, a fost prima lui opțiune, însă

Lavecchia: “Sunt la 50% din potenţialul meu fizic” 0

Luigi Lavecchia trage tare în cantonamentul alb-violeţilor de la Marbella pentru a ajunge la acelaşi nivel de pregătire cu colegii săi.

Mijlocaşul italian nu a semnat încă acordul cu Poli Timişoara, antrenorul Dusan Uhrin dorind să-l mai testeze pentru a se convinge de calităţile sale.

Uhrin: “E devreme să vorbim despre conturarea unui prim unsprezece” 0

Dusan Uhrin s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi în cel de-al patrulea meci al cantonamentului de la Marbella. După 0-0 cu Sparta Praga, tehnicianul ceh a remarcat jocul din partea a doua, dar spune că e departe de a se fi decis în privinţa jucătorilor care şi-ar fi câştigat un loc de titular.

“Cred că am reuşit să îndeplinim ce trebuia

Remiză albă cu Sparta Praga 0

Alb-violeţii au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat în această seară contra campioanei Cehiei, Sparta Praga. După o primă repriză cu ocazii la ambele porţi, Poli a dominat actul secund al întâlnirii, Zicu, Rocha şi Goga fiind în mai multe rânduri aproape de gol. Lukas Magera a revenit pe teren după o accidentare mai veche, atacantul ceh bifând 30 de minute împotriva echipei din ţara sa natală. 

Recuperarea lui Mansour decurge bine 0

Gueye Mansour îşi continuă recuperarea la clinica “Villa Stuart” din Roma, unde se află de la sfârşitul anului trecut, după ce s-a operat la genunchi.

Atacantul senegalez va reintra în programul normal de pregătire al echipei începând cu luna martie.

“Mansi se va întoarce în ţară la finele lunii februarie, iar din luna martie va începe să se antreneze normal alături de echipă!”, a anunţat medicul grupării alb-violete, Teymoor Ahmadi

Zicu s-a întors la Marbella 0

Învoit pentru a merge la înmormântarea mamei sale, care a încetat luni din viaţă, Ianis Zicu a revenit vineri în cantonamentul formaţiei bănăţene de la Marbella.

Golgeterul din tur al Politehnicii Timişoara s-a pregătit alături de Lukas Magera, în sala de forţă, sub coordonarea preparatorului fizic Mihai Alexandru.

Uhrin: “Poparadu a jucat excelent” 0

Dusan Uhrin a dat credit mai multor rezerve din lot în meciul de astăzi contra grupării poloneze Arka Gdynia, câştigat de elevii săi cu scorul de 3-1, cel care l-a mulţumit pe deplin fiind mijlocaşul Adrian Poparadu.

Antrenorul lui Poli a spus că în partida de peste trei zile cu Sparta Praga îl va folosi şi pe Lukas Magera, nerefăcut complet după o accidentare mai veche.

- Toate drepturile rezervate O pagina de sport pentru vestul tarii