Categoria Handbal

Zi decisivă la UCM Reşiţa | Poli s-ar putea întări marţi cu handbalişti de pe Bârzava 0

Cinci echipe din Liga Naţională masculină aşteaptă o soluţie în cazul jucătorilor de la UCM Reşiţa, care, neplătiţi de aproape trei luni, şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

Marţi va avea loc o întâlnire între handbaliştii de pe Bârzava, conducerea clubului şi mai-marii judeţului Caraş-Severin, aceasta fiind ultima tentativă de revigorare a sportului cu mingea mică din Reşiţa.

Ultimul test reusit 0

Politehnica Timişoara e gata pentru meciurile oficiale din Liga Naţională de handbal masculin. Sâmbătă dimineaţa, alb-violeţii au pus punct perioadei de pregătire cu un joc test în compania lui HC Arad, un meci câştigat într-o manieră categorică cu 38-22.

Poli a pierdut la Resita 0

Politehnica Timişoara a pierdut ultimul amical înainte de reluarea Ligii Naţionale de handbal masculin, 32-39 pe terenul lui UCM Reşiţa, într-un nou episod al eternului derbi bănăţean. Peste numai o săptămână alb-violeţii vor juca pe puncte la Baia Mare.

Poli-UCM, testul final 0

Politehnica Timişoara îşi încheie perioada de pregătire în 4 februarie cu un amical în compania rivalei din Banat UCM Reşiţa cu exact o săptămână înaintea reluării Ligii Naţionale de handbal masculin.

Este ultimul prilej pentru tehnicienii ambelor echipe de a face ultimele reglaje.

Otto Hell: “Stăm prost numeric şi la capitolul gabarit” 0

Poli a arătat o creştere evidentă de formă la turneul “Banatul”, faţă de jocurile disputate săptămâna trecută, la Arad. Două victorie şi o înfrângere a fost bilanţul alb-violeţilor la meciurile disputate la Sala Constantin Jude. Antrenorul Otto Hell a tras linie după meciul cu Partizan şi a concluzionat:

“Nu e un capăt de ţară înfrângerea asta. Problema e că nu putem avea

Galerie Foto: Partizan Belgrad - HCM Poli 31 - 26 0

Poli a pierdut turneul Banatul în ultima zi 0

Trofeul “Banatul”, la handbal masculin, merge în Serbia. Partizan Belgrad a câştigat turneul de la Timişoara, graţie victoriei din ultimul joc, cel contra Politehnicii. Liderul campionatului vecin s-a impus fără probleme, scor 31-26.

Poli pornea ca favorită după victoriile din primele două zile ale competiţiei. Numai că

Alb-violeţii, parcurs fără greşeală la turneul “Banatul” 0

Politehnica Timişoara este singura echipă neînvinsă după primele două zile ale turneului de pregătire “Banatul“.

Handbaliştii alb-violeţi au dispus în această seară de formaţia maghiară Oroshazy FKSE, scor 23-19 (16-9), după ce ieri au învins fără drept de apel, cu 30-21 (13-7), Universitatea Cluj.

Galerie Foto:HCM Poli- Oroshazy FKSE 23-19 0

VIDEO / Şimicu: “Sper ca mondialul din Suedia să nu fie ultimul turneu final la care particip” 0

Interul polist Alexandru Şimicu s-a întors de la lotul naţional, dar nu a jucat în primul meci al formaţiei alb-violete de la turneul “Banatul“.

Tânărul handbalist timişorean acuză o acccidentare şi va sta câteva zile pe tuşă, pentru a fi apt în prima partidă oficială din 2011.

Şimicu a vorbit despre experienţa pe care a trăit-o recent în Suedia, unde a debutat în tricoul naţionalei la un turneu final de Campionat Mondial.

Poli Timişoara - “U” Cluj 30-21, în prima zi a turneului “Banatul” 0

Meci între două echipe studenţeşti, astăzi, în prima zi a turneului de handbal masculin “Banatul“.

Politehnica Timişoara, organizatoarea competiţiei care se dispută în oraşul de pe Bega, s-a impus cu 30-21 (13-7) în faţa Universităţii Cluj, la capătul unei partide pe care a controlat-o în totalitate.

VIDEO / Otto Hell: “E o victorie importantă pentru moralul jucătorilor” 0

Otto Hell este mulţumit de evoluţia elevilor săi după victoria din meciul cu Universitatea Cluj, scor 30-21 (13-7).

Tehnicianul alb-violeţilor spune că succesul înregistrat în prima zi a turneului “Banatul” contează în primul rând pentru moralul jucătorilor alb-violeţi, care au dezamăgit săptămâna trecută la competiţia memorială “Teodor Ţucudean”.

Program modificat la turneul “Banatul” 0

Din motive ce ţin de programările jocurile oficiale la Sala “Constantin Jude”, organizatorii turneului de handbal masculin “Banatul” au fost nevoiţi să opereze câteva modificări importante.

Competiţia va începe joi şi se va desfăşura pe parcursul a trei zile, până sâmbătă.

Locul trei la turneul din Arad 2

Politehnica Municipal Timişoara a prins abia ultimul loc al podiumului în cadrul turneului Memorialul Teodor Ţucudean desfasurat la Arad.

Studentii timişoreni se intorc acasa cu  un bilanţ negativ, o victorie şi două eşecuri.

Alb-violeţii participă la turneul memorial “Teo Ţucudean” 0

Handbaliştii Politehnicii Municipal Timişoara joacă la sfârşitul acestei săptămâni trei meciuri de verificare. Formaţia alb-violetă va participa, sâmbătă şi duminică, la o nouă ediţie a turneului memorial “Teo Ţucudean“.

În prima zi a competiţiei, elevii lui Otto Hell vor da piept cu CSM Oradea (ora 10.15) şi Universitatea Cluj (ora 17)

Şimicu, trei goluri cu Danemarca 0

După ce, vineri, a marcat un gol în poarta Croaţiei, interul polist Alexandru Şimicu a reuşit să puncteze de trei ori în această seară contra Danemarcei, în cea de-a doua partidă a naţionalei României de la Campionatul Mondial de handbal masculin.

Tricolorii au pierdut însă şi testul cu nordicii, scor 30-39 (16-17), bifând al doilea eşec la competiţia care se desfăşoară în Suedia.

Alexandru Şimicu a marcat un gol contra Croaţiei 0

Singurul reprezentant al Politehnicii Timişoara în lotul naţionalei României pentru Campionatul Mondial din Suedia şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor la meciul de debut al tricolorilor.

Interul Alexandru Şimicu a înscris chiar ultimul gol al partidei contra Croaţiei, încheiat cu victoria vicecampioanei mondiale, scor 27-21 (11-13).

Poli a Pick-at testul maghiar 0

Handbaliştii de la Politehnica Timişoara au încheiat cantonamentul din Ungaria cu un amical tare în compania vicecampioanei Pick Szeged. Alb-violeţii s-au înclinat în faţa puternicei formaţii maghiare, scor 25-32, şi se întorc din ţara vecină cu două înfrângeri şi un succes.

Start la Mondiale pentru Simicu 0

Joi seara porneste la drum o noua editie a Campionatului Mondial de handbal masculin iar printre echipele participante se numără şi naţionala României. Timişoara se lauda si ea cu un reprezentant, golgheterul alb-violet Alex Şimicu.

Înfrângere pentru handbalişti în primul amical 0

Handbaliştii lui Poli au pierdut primul amical al cantonamentului de la Bekescsaba. Alb-violeţii au cedat cu 23-30 în faţa lui Oroszhaza, din prima ligă maghiară. Cuplul Hell – Bota a folosit două formule diferite de joc în cele două reprize.

În prima parte, dominată de Poli şi încheiat cu 14-13 în favoartea bănăţenilor, au evoluat jucătorii de bază.

- Toate drepturile rezervate O pagina de sport pentru vestul tarii