Articol scris in:

Dupa puncte in Ardeal! 0

Handbaliştii timişoreni au un alt moral după ce au legat primele două victorii consecutive şi vor să îşi prelungească seria succeselor după partida de la Cluj, de sâmbătă.

Politehnica Timişoara a pornit în forţă în returul Ligii Naţionale de handbal masculin. Victoriile cu CSM Ploieşti şi Energia Târgu Jiu le-au dat aripi studenţilor şi la propriu şi la figurat. Cu cele patru puncte, elevii lui Vuckovic au urcat locuri importante în clasament şi ocupă locul 8. Mult mai important e faptul că cele două succese le-au redat încrederea bănăţenilor.

În aceste condiţii deplasarea de pe terenul Universităţii Cluj poate fi ocazia perfectă pentru a mai aduna punct sau puncte. Cu atât mai mult cu cât ardelenii nu traversează un sezon favorabil şi ocupă locul 12 după 15 etape.

Cu o victoria la Cluj, sâmbătă, de la ora 18, Poli s-ar apropia şi mai mult de ţintă, locurile de cupe europene. „Cu două victorii externe venim aproape de locurile de Europa. Prima ocazie este sâmbătă, la Cluj”, a declarat antrenorul alb-violeţilor, Nedeljko Vuckovic.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate