Nastor pleaca de la DJST Timis, vine Tal


Direcţia Judeteana pentru Sport şi Tineret Timiş va avea un nou director de la sfârşitul acestei luni. Asta după ce actualul şef Flavius Nastor şi-a înaintat demisia, punând astfel capăt unui lung duel politic purtat inclusiv prin sălile de tribunal. Viitorul şef va fi Adrian Tal.

„Culoarea politică” schimbă din nou directorul la Direcţia pentru Sport şi Tineret Timiş. După doi ani şi jumătate în fruntea sportului şi tineretului din judeţ, Flavius Nastor a decis să renunţe la această funcţie. „M-am luptat pentru această funcţie pentru că am crezut că pot face ceva pentru sport şi tineret.

Când am realizat că realmente sunt singur atunci am decis să fac un pas înapoi pentru că de unul singur nu poţi face nimic. Ţi se pun beţe în roate cu fiecare ocazie, bugete blocate şi tot tacâmul. Mi-am înaintat demisia la minister şi în 26 august îmi închei mandatul”, a confirmat pentru sportvest.info Flavius Nastor.

Măsura luată de directorul DJST este cea mai recentă dintr-un lung şir de evenimente. Rămas unul dintre puţinii directori sprijiniţi de fostul partid de guvernare, în speţă PDL, Nastor a simţit serioase presiunii de la schimbarea politică. În primăvară a fost detaşat la Suceava de minister, măsura contestată în instanţă şi pentru care acesta îşi cere salariul neplătit tot printr-un proces.

Nastor a fost numit şef al DJST Timiş în luna decembrie 2010, acesta preluând conducerea de la Adrian Diaconu. În vârstă de 33 de ani, Nastor este profesor de sport la Liceul cu Program Sportiv Banatul şi activează ca fotbalist în Liga a IV-a Timiş.

Viitorul şef al DJST-ului este după toate probabilităţile Adrian Tal, unul dintre inspectorii ce activează în cadrul direcţiei. Sprijinit de PSD, acesta va prelua prerogativele noului post la început ca interimar şi apoi trebuie să treacă un concurs la Bucureşti pentru a deveni oficial directorul DJST Timiş.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Publicitate