Dorintele lui Barbut in 2014


Cristi Bărbuţ a impresionat oamenii de fotbal încă de la debutul la seniori. La 17 ani şi 11 luni, mijlocaşul dreapta intra in teren la UTA – ACS Poli, în prima etapă a returului Ligii secunde. Jucătorul a confirmat apoi, iar patru luni mai târziu debuta şi în primul ăşalon, chiar împotriva lui Dinamo. Meci perfect pentru Bărbuţ, care a reuşit să şi înscrie, după o cursă de mai bine de 50 de metri.

„Pentru mine a fost un an bun 2013. Am ajuns la un nivel înalt, la care îmi doream să joc în Liga 1. Am debutat cu o victorie, a fost un început foarte bun. Am crescut foarte mult, nu mă așteptam să fac parte din lotul echipei mari. Am avut ocazia să profit și mă bucur că am reușit să profit de încrederea care mi s-a acordat”

Evoluţiile fotbalistului au atras atenţia mai multor cluburi din vârful clasamentului primei ligi. Bărbuţ vrea deocamdată să acumuleze experienţă la ACS Poli.

„Eu am contract aici, la Timişoara, încerc să îmi fac datoria cât mai bine. E important la o vârstă așa fragedă, ca a mea, să am cât mai multe jocuri în picioare, chiar dacă echipa nu e pe primele locuri”

Bărbuţ nu vrea să se oprească cu ascensiunea aici. De la anul 2014 are planuri legate atât de echipa de club, cât şi de cea naţională.

„De la 2014 vreau cât mai multe realizări la naționala U19, să ne calificăm și la echipa de club vreau să terminăm cât mai sus. Să îmi ajut echipa cu goluri și assist-uri. Putem termina în primele 9 în clasament.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Publicitate