Timba – pansament pe rana clujenilor. U BT întrerupe seria de opt înfrângeri în faţa timişorenilor


Cu o echipă peticită din cauza dezertărilor şi accidentărilor, în care nici Dandridge nu a putut fi recuperat, BC Timba nu a mai reuşit jocul bun practicat în urmă cu o săptămână în faţa Stelei. Urşii au cedat fără drept de apel în faţa lui U BT Cluj, echipă care venea după opt înfrângeri consecutive în meciurile oficiale.

Ardelenii au dictat ritmul jocului încă din start. Au condus cu 13-5 şi au câştigat primul sfert cu 17-11. În parţialul al doilea, Nakic a dat senzaţia că urşii pot reveni în joc şi a strâns la 20-16, dar s-a dovedit un simplu foc de paie. Clujul s-a distanţat din nou, iar la cabine s-a intrat cu 38-23.

Oaspeţii au ieşit de la cabine cu o altă atitudine şi cu mai multă inspiraţie pe faza de atac. A rezultat un sfert trei animat, încheiat la egalitate 22-22. Insuficient însă pentru ca elevii lui Bogdan Murărescu să revină în joc. Iar lucrurile au revenit la normal în ultimul parţial, câştigat din nou de echipa de sub Feleac, cu 22-17. S-a încheiat 82-62, iar Timba rămâne cu o singură victorie în actuala ediţie de campionat, cea contra celeilalte echipe a Clujului, Universitatea.

Mijatovic a fost cel mai prolific jucător al bănăţenilor, cu 18 puncte, cărora li s-au adăugat 6 recuperări şi două pase decisive. Cel mai nou jucător al urşilor, Larry Hall a reuşit 14 puncte, 2 recuperări şi 9 pase decisive; în timp ce Glazyrin a avut 11 puncte şi 7 recuperări. De la gazde, Lalovic a fost cel mai eficient jucător, cu 16 puncte, 6 recuperări şi 2 pase decisive, iar Andrei Mandache a avut 16 puncte, 3 recuperări şi 2 pase decisive.

Etapa viitoare, Timba joacă tot în deplasare, cu echipa pe care o va întâlni şi în sferturile Cupei României, Energia Tg.Jiu.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>