Convocari pentru polisti


Politehnica Timișoara are doi handbaliști convocați la echipele naționale în această pauză a campionatului. Demis Grigoraș și Irakli Chikovani au răspuns chemărilor în primele reprezentative ale României și Georgiei.

Liga Națională de handbal masculin s-a întrerupt pentru meciurile de pregătire ale echipe naționale. Timp de trei săptămâni întrecerea internă este oprită pentru confruntările de verificare de la începutul lunii mai. Dio dintre handbaliștii Politehnicii Timișoara vor fi implicați în acțiunile reprezentativelor din perioada următoare.

Interii Demis Grigoraș și Irakli Chikovani au primit convocări în echipele naționale ale României respectiv Georgiei și vor absenta din programul de pregătire al lui Poli în rumătoarele două săptămâni. Grigoraș se prezintă luni la reunirea tricolorilor de la București. Naționala României se va pregăti la Cheile Grădiștei, urmând ca la sfârșitul lunii să se deplaseze în Polonia pentru a disputa două meciuri amicale.

Profitând de întreruperea campionatului, handbaliștii lui Poli au primit câteva zile libere. Antrenorul Pero Milosevic a programat primul antrenament al săptămânii pentru ziua de joi. Violeții mai au de disputat 6 meciuri oficiale, toate în luna mai, în perioada 9-30.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>