Trei timisorence in lotul Romaniei


Trei timișorence fac parte din lotul lărgit al României pentru Eurobasket 2-15, competiție organizată de România și Ungaria. Adina Stoiedin, Anca Stoenescu și Annemarie Părău au intrat în cantonamentul tricolorelor de la Cheile Grădiștei.

Prima reprezentativă de baschet feminin a României a pornit pregătirile pentru Campionatul European din 11-28 iunie. Cu mai puțin de două luni rămase până la startul Eurobasket 2015, selecționerul Florin Nini le-a convocat la Cheile Grădiștei pe cele 16 baschetbaliste ce vor alcătui lotul lărgit pentru competiția din vară.

Din lotul tricolorelor fac parte și trei timișorence, Adina Stoiedin (BCM Tymes Politehnica Timișoara), Anca Stoenescu (CSM Târgoviște) și Annemarie Părău (Sepsi Sfântu Gheorghe). În perioada următoare vor fi cooptate în lot și stranierele Gabriela Mărginean și Cristina Bigică. Programul de pregătire până la turneul final prevede pe lângă cantonament o serie de meciuri amicale și participarea la un turneu de verificare în Belarus.

Sunt toate șansele ca România să joace meciurile din faza grupelor din sala Constantin Jude cu cele trei timișorence în lot. Reamintim că faza întâi a turneului are loc între 11 și 15 iunie, tricolorele urmând a înfrunta pe rând Muntenegru, Ucraina, Franța și Cehia.

 


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>