Milosevic: ”Am promis ca ne vom implica in lupta pentru podium”


Politehnica Timișoara a cucerit miercuri seara prima sa medalie după o așteptare de 25 de ani. Alb-violeții au cucerit locul 3 și bronzul în Liga Națională, după cele două victorii obținute în fața lui Potaissa Turda, 31-29 și 32-29.

Proaspăt medaliați în Liga Națională cu bronz, handbaliștii timișoreni intenţionează organizarea unei întâlniri a echipei cu suporterii, la sala Constantin Jude, pentru a sărbători împreună acest excelent rezultat. Acțiunea e programată pentru ziua de vineri.

Până la întâlnirea cu suporterii, antrenorul studenților Pero Milosevic a tras concluziile: ”Am câştigat în faţa unui public şi a unei echipe cu mare putere. Îi felicit şi pe cei de la Turda pentru că au ajuns la acest nivel, dar mai presus de toate îmi felicit proprii jucători pentru un enorm caracter pe care l-au arătat în acest sezon competiţional. Am pregătit, din nou, foarte bine din punct de vedere tactic şi am meritat această victorie.

Revenirile lui Timofte şi Chikovani au contat foarte mult, dar ne-au ajutat şi intrările lui Halcă. Am câştigat, în acest sezon, mai mult decât s-ar fi aşteptat unii, dar aşa cum am promis când am venit la club, Politehnica s-a implicat în lupta pentru locurile fruntaşe din competiţia internă”.

Mihai Timofte, jucator Poli: ”Sunt foarte mândru și această cupă este încununarea muncii noastre de un an de zile. Sunte foarte bucuroși de acest rezultat, publicul timișorean și Timișoara merita o astfel de performanță. Trebuie să fie doar începutul unei perioade de succes pentru această echipă.”

 

 


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *