Poli se înscrie în Cupa EHF


Politehnica Timișoara s-a înscris în Cupa EHF la handbal masculin, spulberând orice necunoscută cu privire la participarea studenților în această competiție.

Clubul de handbal Politehnica Timişoara a confirmat azi oficial participarea în sezonul următor al cupelor europene. Oficialii violeților au trimis o adresă către Federaţia Română de Handbal prin care confirmă participarea în sezonul 2016-2017 al Cupei EHF. Preşedintele secţiei de handbal, Ioan Silviu Doboşi, a precizat pe marginea acestui subiect: ”E o dovadă că se doreşte continuarea activităţii, că vrem să facem ceva şi vom găsi soluţii. Cu obligaţia respectării tuturor cerinţelor EHF şi FRH referitoare la această competiţie”.

Și căpitanul lui Poli a vorbit pe marginea acestui subiect. Cristi Fenici: ”Poli merită să joace în această cupă. Orice jucător își dorește să joace în Cupa EHF, o competiție importantă în care ai șansa de a evolua în compania unor cluburi serioase din Franța, Germania, Danemarca”.

Problemele financiare ale lui Poli sunt principala piedică în privința participării în cupele europene. Toți jucătorii au de încasat restanțe importante, respectiv salariile pe cele 3 luni de anul trecut și primele de obiectiv. Vorbind de sume de aproximativ 20.000 de euro în cazul titularilor, rămâne de văzut dacă Poli va reuși să își achite restanțele și implicit să își păstreze jucătorii. O parte dintre aceștia s-au adresat deja comisiilor FRH cerând să oblige clubul la plata restanțelor.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *