Amical de lux, Poli – Pick Szeged


Politehnica Timișoara se pregătește pentru amicalul verii, confruntarea cu Pick Szeged de vineri. Vicecampioana Ungariei vine vineri în sala Constantin Jude pentru un test în compania alb-violețilot.

Amicalul de lux al handbaliştilor de la SCM Politehnica Timişoara va avea loc vineri seara, de la ora 19,30, în sala Constantin Jude. Medaliata cu bronz a Ligii Naționale își va măsura forțele cu vicecampioanei Ungariei, Pick Szeged. Maghiarii reprezint un nume important în handbalul european grație participărilor dese în Liga Campionilor și câștigării Cupei EHF în 2014. Așadar un test elocvent pentru Poli înaintea debutul în competiția europeană.

Jocul amical cu titrata echipă maghiară este ultimul înaintea startului de sezon oficial. În ultimul week-end al lunii august Poli începe Liga Națională pe terenul nou-promovatei HC Dobrogea Sud Constanţa, iar o săptămână mai târziu o așteaptă pe campioana Estoniei pentru duelul din Cupa EHF.

Pick Szeged și-a bătut în cuie și un alt test la Timișoara, sâmbătă se va duela cu cealaltă formaţie bănăţeană, din Liga Naţională, HC Adrian Petrea Reşiţa (ora 12).


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *