Articol scris in:

Începe curăţenia la Poli! Meciul cu Suceava e decisiv pentru o parte dintre jucători 0

Eşecul ruşinos de la Baia Mare nu le-a picat bine diriguitorilor clubului Politehnica Timişoara, care au anunţat prin vocea preşedintelui că duelul de sâmbătă cu Bucovina Suceava este „decisiv pentru soarta unora din lot“!

Poli a ratat complet startul în 2011, 21-34 pe terenul vecinei de clasament Minaur şi atmosfera s-a tensionat peste noapte. Conducătorii grupării studenţeşti anunţă măsuri severe şi disponibilizări dacă echipa nu îşi spală păcatele în confruntarea de la sfârşitul acestei săptămâni.

„Dacă nu câştigăm meciul de sâmbătă cu unii dintre jucători nu vom mai discuta! Se poate spune că jocul cu Suceava este hotărâtor, ne vom despărţi de câţiva jucători. După următoarele două jocuri vom face o analiză şi vedem cine pleacă pentru că nu se poate să avem o echipă de domnişoare şi o mentalitate pe măsură! Le oferim toate condiţiile iar ei nu joacă nimic“, a tunat ameninţător preşedintele Viorel Şerban.

Alb-violeţii s-au făcut de râs la Baia Mare în ciuda superiorităţii lotului. Cu trei internaţionali pe linia de 9 metri, Şimicu, Fenici şi Stan, Poli a fost spulberată de Minaur în runda de sâmbătă. „La Baia Mare am pierdut psihic meciul. Am mers acolo numai cu gândul la victorie însă nu am pus osul aproape deloc. Minaur a jucat extraordinar cu o determinare de 300% şi s-au bătut pentru fiecare minge şi în sportul ăsta contactul contează. Ai noştri s-au ferit să nu cumva să se accidenteze… şi ăsta e rezultatul final. Am luat unele măsuri în cadrul echipei pentru acest rezultat“, sună analiza preşedintelui.

Formaţia timişoreană este locul 11 în clasament cu doar 3 victorii în 12 partide. Sâmbătă alb-violeţii primesc vizita lui Bucovina Suceava, una dintre echipele cu pretenţii la locurile europene. Meciul contează pentru ultima etapă a turului Ligii Naţionale

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare