Articol scris in:

Mera şi Pătraş, împrumutaţi la Urziceni 2

Oficialii Timişoarei au ajuns la un acord cu omologii Unirii Urziceni pentru împrumutul fotbaliştilor Ioan Mera şi Artur Pătraş la fosta campioană.

Aşa cum a anunţat Gheorghe Chivorchian în urmă cu trei zile, lotul grupării bănăţene pentru retur nu este încă definivat, iar prima confirmare a venit astăzi, când a fost perfectată mutarea celor doi polişti în Bărăgan.

Mera a cerut să plece după acontarea lui Sorin Ghionea, antrenorul Dusan Uhrin având şapte soluţii pentru postul de fundaş central.

Pătraş, proaspăt internaţional moldovean, a fost cedat până la vară pentru a evolua în cât mai multe meciuri în prima ligă, politică pe care clubul timişorean încearcă să o implenteze şi pentru alţi jucători.

Principalii vizaţi pentru a face un salt de cel puţin un eşalon sunt tinerii de la Poli II, cinci dintre ei (Andrei Cobliş, Răzvan Magdaş, Adrian Zaluschi, Andrei Sava şi Adrian Popa) fiind deja împrumutaţi la ACU Arad, formaţia care evoluează în Liga a II-a.

De asemenea, în acest weekend a fost detaşat la divizionara secundă Săgeata Năvodari fundaşul dreapta Sebastian Petruş, de la Poli 2002 (Liga a IV-a Timiş).

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Sunt 2 comentarii la acest articol

  1. sorin a says:

    Este benefic tuturor ca baietii sa aibe meciuri in picioare dar…….nu inteleg de ce ne trebuie 6 ani sa ne edificam asupra potentialului unui fotbalist ??? Mera a fost imprumutat la 6 echipe {cfr tim , poli 2 , resita, buftea ,buzau si acum urziceni} in 6 ani !!! Poate cand baiatul are 32-33 ani o fi bun de Poli ! E suficient 1 sezon la echipa 2-a si eventual inca unu {cand jucatorul e de 17-18 ani} la nivel de esalon 2 ca sa-ti dai seama daca are potential de performanta . Asta in cazul in care evaluarea lui NU O FACE SPALATORESELE SAU BUCATARII CLUBULUI !!!

  2. blaga says:

    ) Ar fi trebuit sa-l dea pe Mera, Era mai bine si pentru el, poate isi revenea!

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate