Articol scris in:

Politehnica pierde si la Satu Mare 1

Al treilea meci oficial din 2011 şi al treilea eşec pentru Politehnica Timişoara în Liga Naţională de handbal masculin. Schimbarea băncii tehnice nu a adus revirimentul aşteptat la alb-violeţi care au cedat în această seară la Satu Mare, 27-28.

Politehnica rămâne fără victorie în meci oficial şi după a treia etapă din 2011. Proaspăt instalat ca principal pe banca studenţilor, Gelu Bota nu a putut să facă minuni în deplasarea de la Satu Mare şi bănăţenii au mai bifat un eşec. O nouă înfrângere la limită, scor 27-28 (16-17), la fel cum s-a petrecut şi în partida din runda precedentă cu Suceava.

Iar asemănările dintre cele partide nu se opresc aici. La fel ca disputa din urmă cu o săptămână, şi de această dată echilibrul s-a păstrat până în final iar câştigătoarea s-a decis în ultimele secunde. S-a mers cap la cap, ambele formaţii conducând pe rând la două sau trei goluri.

Finalul a fost dramatic, cu Poli având ultimul atac cu 8 secunde înainte de final. Nu au ştiut să arunce decisiv şi au ratat şansa egalului care îi ţine pe antepenultima poziţie din clasament. E drept că gazdele s-au apărat cu dinţii, iar Munea a primit cartonaşul roşu când tabela mai indica 3 secunde.

„Deocamdată ne lipseşte omul care să facă diferenţa în situaţiile foarte echilibrate” a spus antrenorul Gelu Bota, care s-a declarat mulţumit de prestaţia portarilor Tcaciuc şi Vass, precum şi a jucătorilor Şimicu, Ursu şi Macovei atât cât a jucat.

Principalii marcatori pentru Poli au fost Şimicu 8 goluri, Stan 6 goluri, Fenici 4 goluri, în timp ce pentru CSM au punctat Savolvschi 10 goluri, Timofte 6 goluri şi Vijbovszki 5 goluri.

Liga Naţională se întrerupe pentru 3 săptămâni după această etapă, prima din retur. Următorul joc pentru Poli este cel din 19 martie, acasă cu Ştiinţa Bacău.

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. anca says:

    schimbarea facuta pe banca tehnica este sau pot spune a fost degeaba…..ar trebui sa deschida ochii si finantatorii si sa ia unele masuri deoarece se greseste de la banca si nu de la jucatori…
    propun iubitorii acestei echipe sa ii sustina pe jucatori asa cum au facut-o si pana acuma iar pe antrenorii minune sa-i schimbam cat mai repede posibil…
    hai poli…haideti baieti…credem calitatile voaste…

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

- Toate drepturile rezervate O pagina de sport pentru vestul tarii