Articol scris in:

Continua seceta de victorii la Poli 0

Vremuri tot mai grele pentru Politehnica Timişoara în Liga Naţională de handbal masculin.

Studenţii au încasat al 12-lea eşec în acest sezon, 23-24 acasa in fata ocupantei locului 7 Ştiinţa Bacău, eşec ce îi păstrează pe un loc retrogradabil.
După 15 runde linia de clasament a bănăţenilor arată dezamăgitor: 3 succese, 12 înfrângeri şi 6 puncte. Sâmbătă după-amiaza, handbaliştii alb-violeţi au pierdut dramatic în fala Ştiinţei Bacău, scor 23-24. Pentru a treia oară la rând Poli a cedat în ultimul minut, ceea ce înseamnă şi mult ghinion.

Ştiinţa a venit în Banat cu gândul la victorie şi prima repriză a fost una excelentă pentru vizitatori care au pus încet gol după gol pentru a încheia primele 30 de minute cu 16-11. În partea secundă elevii lui Gelu Bota au făcut o cursă nebună de urmărire. La jumătatea părţii secunde, gazdele reduseră la doar două goluri ecartul de pe tabelă.
Oaspeţii i-au pierdut în final pe Rotaru şi Ghiţă, cei doi fiind eliminaţi într-un interval de 3 minute, minutele 53-56.
Minutul 59 a adus mult aşteptata egalitate, 23-23, însă Ştiinţa a fructificat rapid atacul şi a trecut în avantaj. Poli avea la dispoziţie ultimele 40 de secunde pentru a încerca să egaleze însă nu a reuşit să pericliteze poarta lui Tevzadze şi s-a încheiat 23-24.

Poli: Stan (5), Şimicu (5), Fenici (4), Sabin Ignat (3), Marius Ignat (2), Ursu (1), Mrakic (1), Nagy (1), Gălan (1). Ştiinţa: Gurkovsky (7), Petrea (5), Ghiţă (3), Bondar (3), Manea (2), Păunică (2), Ramba (1), Rotaru (1).

La final, antrenorul gazdelor se plângea de ghinion. „Este al treilea meci la rând pe care îl pierdem în ultimul minut! Meciul ăsta cred că l-am pierdut în prima repriză. Atunci am avut 4 situaţii de contraatac de singur cu portarul şi nu am reuşit să băgăm mingea în poartă. Acolo unde relaţia dintre atacant şi portar face diferenţa…“, a punctat Gelu Bota.
O victorie la limită care ne bucură pentru că suntem în criză de puncte. Echipa gazdă a făcut un joc foarte bun şi a pus foarte multe probleme. în niciun caz nu s-a văzut vreo diferenţă între cele două echipe“, spune tehnicianul băcăuanilor, Eliodor Voica.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate