Articol scris in:

Badnjarevic, antrenor cu acte-n regulă la Timişoara 1

Predrag Badnjarevic a fost prezentat astăzi în calitate de antrenor al prim-divizionarei BC Timişoara.

Antrenorul sârb a semnat pe un an de zile, urmând ca la sfârşitul sezonului viitor părţile să se pună de acord în privinţa prelungirii acordului.

Badnjarevic preia frâiele grupării bănăţene de la conaţionalul său Djordje Jovicic, care a asigurat interimatul după despărţirea de Dragan Petricevic.

“Am venit la Timişoara pentru a obţine rezultate bune, obiectivul meu şi al conducerii este să ne clasăm între primele patru echipe. Baschetul românesc se află într-o creştere continuă, îmi place această provocare. Ne gândim să mai aducem jucători, dar nu vreau să dau acum nume. Încercăm să luăm baschetbalişti buni, nu contează originile lor. Îmi place să lucrez şi cu tinerii, am înţeles că la acest club sunt juniori de perspectivă”, a spus Badnjarevic, care a fost prezentat la sediul clubului de pe strada Arieş.

“Rezultatele lui şi faptul că a mai antrenat în România sunt principalele motive pentru care ne-am gândit la Predrag Badnjarevic. Trebuie să avem răbdare, am mare încredere că vom obţine rezultate bune împreună”, a spus şi preşedintele BC Timişoara, Valentin Moldovan.

Acesta a recunoscut tratativele cu jucătorul Andrei Mandache, precizând că ultimul cuvânt în aducerea fostului stelist îl va avea sârbul Badnjarevic.

Reunirea lotului este prevăzută pentru data de 1 august. “Leii” vor merge în cantonament în Serbia şi vor disputa mai multe partide amicale pentru pregătirea noului sezon.

Cupa Timişoara va avea loc, cel mai probabil, în perioada 8-10 septembrie.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. Justin says:

    asteptam si trasnferureile! multa bafta!

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate