Articol scris in:

Baschet pe hip-hop la Club 30 Streetball 0

Terenul de sport al Universităţii de Vest a devenit pentru două zile „casa“ baschetului de stradă din vestul ţării. Club 30 Streetball le oferă baschetbaliştilor, de la cei mai mici până la old-boys, ocazia să îşi arate talentul sub coş.

Vineri s-a dat startul celei de-a 4-a ediţii a turneului Club 30 Streetball. Asta înseamnă concursul de 3 contra 3, dar şi spectaculoasele concursuri de slam-dunk şi aruncări de 3 puncte care fac deliciul publicului. Baschet pe ritmuri de hip-hop pentru că atmosfera este întreţinută de un DJ profesionist. Iar în ziua de sâmbătă îşi vor face apariţia la teren majoretele şi mascota oficială a lui BC Timişoara.

Prima zi a fost dedicată juniorilor ce au fost împărţiţi în două categorii, minibaschet (sub 13 ani) şi juniori (14-18 ani). Sub privirile specialiştilor ca Dragan Petricevic şi Dan Păltinişanu, 30 de echipe s-au luptat pe tablourile juniorilor. „Avem 17 echipe de minibaschet din total de 30 de echipe de juniori. Suntem mulţumiţi şi putem spune că ne-am îndeplinit obiectivul de a promova baschetul în rândul tinerilor“, a punctat Horaţiu Dejan, organizatorul turneului.

Meciurile tari încep însă sâmbătă, de la ora 10, odată cu turneul seniorilor şi senioarelor. Baschetbaliştii prim-divizionarei BC Timişoara, Dragoş Andrei şi Mihuţ, şi-au trecut numele pe lista de participare ce se închide abia mâine. Marele premiu pus la bătaie la seniori este de 2.000 de lei, în timp ce campionul concursului de slam-dunk va intra în posesia unei mingi „de aur“  Molten în valoare de 300 de lei.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate