Articol scris in:

Spulberati in secuime! 0

Politehnica Timişoara a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale campionatului în deplasarea de la Odorhei, iar rezultatul de pe tabelă a fost unul pe măsură, 23-38! Cu o astfel de prestaţie handbaliştii lui Vuckovic nu au avut nicio şansă pe terenul vicecampioanei pe care în meciul tur au reuşit să o învingă.

Etapa cu numărul 20 a Ligii Naţionale nu a adus nimic bun pentru handbaliştii timişoreni. Afectaţi moral de încă un derbi bănăţean cedat, studenţii au fost o victimă perfectă pentru HC Odorhei, o altă echipă ce nu traversează un moment propice. Poli a terminat în genunchi un joc pe care vrea să îl uite cât mai repede, 23-38!

Încă de la jumătatea partidei sorţii confruntării erau în bună parte stabiliţi în favoarea echipei pregătite de Vlad Caba, 18-11. În partea secundă proporţiile scorului au crescut de la un minut la altul până la acest umilitor -15. Poli îşi păstrează totuşi locul 8 în clasament, însă diferenţa până la locurile de Europa s-a mărit la 5 puncte.

Principalii marcatori ai alb-violeţilor au fost Mrakic - 5 goluri, Ignat – 5 goluri, Lalic - 4 goluri, Timofte – 3 goluri. În runda viitoare, cea din 25 martie, Poli primeşte acasă vizita teamul de pe locul 7, Dinamo Călăraşi.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate