Articol scris in:

Un georgian si un sud-african pentru RCM 0

Constanța rămâne destinația preferată pentru transferuri la RCM mvt Universitatea Timișoara și pentru sezonul 2013. Cu gandul la duelurile din campionat dar si cele din Challenge Cup, campioana en-titre și-a asigurat serviciile a doi ex-marinari, georgianul Bidzina Samhkaradze și sud-africanul Randall Morrison.

Achizițiile lui Daniel Carpo și Otar Turașvili în urmă cu un an s-au dovedit a fi mutări cheie pentru RCM. Păstrând același model, șefii clubului din Ronaț vor întări lotul tot cu jucători de la malul mării. Primele două transferuri confirmate pentru noul sezon sunt sud-africanul Randall Morrison și georgianul Bidzina Samhkaradze.

Morrison joacă linia a III-a iar venirea sa a fost anunțată de antrenorul Chester Williams cei doi provenind din aceeași țară, Africa de Sud. Mult mai important pare transferul georgianului Bidzina Samhkaradze. Rugbistul în vârstă de 29 de ani joacă mijlocaș la grămadă și are 60 de prezențe în naționala Georgiei, inclusiv la ultimele două ediții ale Campionatului Mondial.

Bidzina va fi jucătorul nostru. A evoluat la Farul împreună cu Turașvili, el ni l-a recomandat”, a confirmat președintele clubul Sorin Doda. Samhkaradze vine să suplinească absența lui Vali Calafeteanu.

Ambii jucători vor fi la Timișoara la reunirea din 14 ianuarie. RCM a anunțat că a transferat 7 jucători noi în această iarnă, majoritatea dintre ei jucători străini.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate