Articol scris in:

Vicecampioana, fara victorie externa in 2013 0

Vicecampioana se întoarce cu traista goală și de la Sibiu. BC Timișoara nu a reușit să obțină primul succes extern în campionat în noul an, fiind învinsă de o echipă din afara play-offului, 82-76.

Alb-violeții nu mai sperie pe nimeni în deplasare. De două luni baschetbaliștii timișoreni nu au mai învins pe teren extern, serie ce îi coboară în clasamentul Ligii Naționale. Sâmbătă după-amiaza, BCT s-a înclinat la Sibiu cu 82-76, fiind primul meci pierdut din cele patru dueluri directe stagionale cu sibienii.

Meciul din sala Transilvania a început perfect pentru BCT care avea 11 puncte avans după primele zece minute (28-17). Gazdele au refăcut handicapul de pe tabelă în sfertul al doilea, unul de coșmar pentru bănățeni, și s-a intrat la cabine cu 44-39 pentru CSU.

Nici după pauza mare nu a venit revirimentul așteptat din partea vicecampioanei care s-a străduit să rămână aproape, în ultimul sfert intrându-se cu 61-54. Distanța s-a micșorat în ultimele două minute, atunci când diferența a fost minimă pe tabelă. Sibiul a gestionat mai bine finalul și a obținut victoria.

BCT l-a avut în prim-plan pe Dominique Archie, autor a 27 de puncte, în timp ce conducătorul de joc Zlatko Jovanovic a marcat 17 puncte. Pentru BCT urmează două partide acasă într-o săptămână, miercuri acasă cu BC PH Miercurea Ciuc iar sâmbătă cu revelația SCMU Craiova.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate