Articol scris in:

Victorie si cu Steaua


RCM Timisoara isi continua parcursul fara greseala in aceasta vara si a obtinut un nou success, al 7-lea consecutiv. Campioana s-a impus sambata dimineata 18-13 cu Steaua Bucuresti, pe terenul singurei echipe care ii administrase singurul esec din 2013.

Galben-albastrii si-au spalat pacatele in fata propriilor fani pentru esecul putin scontat din sezonul regulat in fata Stelei odata cu victoria mult mai pretioasa reusita in play-off. RCM Timisoara a castigat cu 18-13 duelul din Ghencea si ramane liderul din play-off cu 14 puncte si practic mai are nevoie de un succes pentru a-si asigura avantanjul terenului propriu in semifinale.

Partida a inceput cu echipa gazda punctand prima prin penalitatea lui Vlaicu, iar replica banatenilor a venit la jumtatea primei reprise, atunci cand Vali Calafeteanu a reusit sa transforme o penalitate restabilind egalitatea. Cateva minute mai tarziu tot mijlocasul la gramada a punctat dupa o actiune proprie in care si-a trimis un balon de urmarire si tot el a finalizat in eseu. Calafeteanu a transformat si incercarea pentru 10-3.

RCM a mai inscris un eseu pana la pauza prin capitanul Stelian Burcea, tot dupa un balon de urmarire, insa scorul pauzei avea sa fie stabilit de eseul gazdelor semnat de Baraulea, 8-15, intr-un moment de superioritatea numerica pentru eliminarea lui Poparlan.

Steaua a profitat de omul in plus imediat dupa pauza si s-a apropiat pe tabela prin eseul lui Dascalu. Calafeteanu a marit in minutul 60 din nou avansul Timisoarei pe tabela dintr-o penalitate, 18-13. Avea sa fie si scorul final desi Steaua a ratat pana la final cateva penalitati.

RCM aduna asadar 14 puncte in clasament dupa victoriile cu punct bonus cu Farul si Baia Mare si succesul de 4 puncte cu Steaua. Galben-albastrii sunt aproape siguri de faptul ca vor ocupa unul dintre primele doua locuri ale play-offului si vor avea avantajul terenului propriu in semifinale. Peste o saptamana, RCM joaca la Constanta.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate