La Petrolul, fără patru titulari, dar după trei puncte


ACS Poli abordează meciul cu Petrolul Ploieşti cu lotul decimat de accidentări şi suspendări. Nu mai puţin de cinci jucători sunt incerţi pentru partida de astă seară. Mijlocaşii centrali Ovidiu Petre, Gorobsov şi Poparadu sunt accidentaţi, la fel ca fundaşul stânga Marovic, în timp ce Nohai este suspendat, după cartonaşul roşu văzut în meciul cu Steaua.

În aceste condiţii, Aurel Şunda va avea probleme mai ales în a construi linia de mijloc a echipei. Este posibil ca lângă Trandu să fie totuşi forţat Ovidiu Petre. Nicola ar urma să revină pe postul pe care se simte cel mai bine, cel de fundaş stânga, acolo unde a stat Poparadu din momentul în care s-a schimbat banca tehnică a echipei; iar Belu – mijlocaş central cu Pandurii – ar reveni fundaş dreapta.

”Vom merge să ne jucăm șansa, cu jucătorii pe care-i avem la dispoziție în lot. Petrolul este o formație foarte valoroasă, dar noi mergem să câștigăm. Avem soluții în lot, de aceea sunt acești jucători aici, ca să arate că au valoare de Poli în momentul în care primesc șansa să intre în teren. La meciul cu Steaua a debutat juniorul Balaure, e posibil ca în curând să apară în teren un alt junior, Vlad Dragomir, el aflându-se cu noi în cantonamentul de la Mogoșoaia”,

a spus Călin Rosenblum. Optimismul directorului sportiv e împărtăşit şi de secundul Cosmin Petruescu:

”Suntem motivați și încrezători după rezultatele altor echipe așa-zis mai slab cotate, împotriva unor formații din prima parte a clasamentului, de exemplu Corona-Steaua (1-1) sau Pandurii - Vaslui (1-2). Aceste rezultate chiar ne dau speranța că putem produce și noi o astfel de surpriză. Suntem conștienți că Petrolul e cotată cu prima șansă, dar atât cu Pandurii cât și cu Steaua că am demonstrat în multe momente că putem juca de la egal la egal cu echipe bune ale campionatului”.

Este cel de-al treilea joc consecutiv în care ACS Poli înfruntă una dintre ocupantele podiumului ediţiei precedente de campionat, după înfrângerile cu Pandurii şi Steaua.

“Faptul că avem mai mulți jucători absenți este o șansă pentru cei care au evoluat mai puțin. Unii dintre ei au demonstrat în etapele trecute că ne putem baza pe ei, în schimb alții au rămas datori. Sperăm să se revanșeze în etapele care urmează, în jocurile în care se va mai apela la serviciilor lor. E clar că absenții sunt jucători importanți, dar cei care intră va trebui să demonstreze că merită să facă parte din lotul lui ACS Poli”,

a mai spus antrenorul secund. Petrolul – ACS Poli se joacă astăzi, de la ora 19:30 şi va fi televizat de Dolce Sport.