In linie dreapta pentru Bacau


handbal poliHandbaliștii timișoreni au reintrat în programul normal unei săptămâni de campionat pentru a pregăti cum se cuvine meciul cu Știința Bacău din 9 noiembrie. Politehnica a câștigat testul de la Novi Sad, 32-28 cu Vojvodina de vineri.

Pauza competiţională se apropie de sfârșit și Liga Națională de handbal masculin se reia din această săptămână. Pentru Poli primul test este unul dificil în compania vicecampioanei Știința Bacău, în deplasare. Alb-violeții au început de luni pregătirile pentru această confruntare, odată cu revenirea celor plecați la loturile naționale.

Internaționalul georgian Irakli Chikovani a revenit sub comanda lui Constantin Ștefan după ce a marcat 10 goluri în tricoul naționalei în meciurile cu Lituania și Finlanda din preliminariile Campionatului Mondial. Totodată antrenorul secund Dan Dumitru a încheiat stagiul efectuat cu naţionala de juniori I a României. Săptămâna continuă cu antrenamente separate pentru portarul Tudor Stănescu şi interul Denis Kaftin şi cu şedinţe normale de pregătire pentru ceilalţi.

În altă ordine de idei, Poli a susținut vineri seara un meci de verificare la Novi Sad în compania formației sârbe Vojvodina. Timișorenii s-au impus cu 32-28 după o evoluție bună a întregii echipe, în frunte cu cei doi portari Vâlceanu şi Vasiliu. Golurile Politehnicii au fost marcate de Timofte 8, Petkovic 6, Ursu 4, Lela 3, Halcă 3, Mrakic 2, Danenfild 2, Irimiaş 2, Santeiu 2.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>