Crosul Tineretului, la editia 2014


Peste 350 de tineri au acceptat invitația de a participa la tradiționalul Cros al Tineretului organizat în ultimii ani în fiecare primăvară de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret. Întrecerea s-a desfășurat miercuri dimineața, în Parcul Central din Timișoara.

Ediţie 2014 a Crosului Tineretului de la Timișoara s-a desfășurat într-o locație nouă, în Parcul Central. La startul cursei programate pe distanța de 1,2 kilometri s-au adunat aproximativ 350 de tineri din municipiul Timișoara și din localitățile din apropiere. Organizatorii au avut noroc și vremea a ținut cu ei, temperatura fiind optimă pentru o scurtă alergare .

La final, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş a dat premii celor mai buni alergători. Cursa fetelor a fost câștigată de Delia Maria Irimia, o sportivă de la LPS Banatul ce participă în competițiile de profil pe distanțele de fond și semifond. A fost urmată în clasament de Cristina Daniela Bălan, Anita Zara şi Simona Romaneţ.

În cursa băieților tot un sportiv de la liceul sportiv s-a impus, Ilia Brancu, în fața lui Ionuţ Irimia și Marko Avramovici. Ocupanții podiumului au fost recompensaţi cu vouchere pentru cumpărături în valoare de 400, 300, respectiv 200 lei.

 


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>