Adrian Tal, instalat oficial in fruntea DJSTT


Adrian Tal este noul șef al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Timiș. Așa cum site-ul sportvest.info a informat încă de acum o lună, Tal l-a înlocuit pe fostul director al instutiției în ultimii doi ani și jumătate, Flavius Nastor.

Printr-un comunicat oficial, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş anunță că are un nou director executiv. Este recunoașterea oficială a ceea ce se știa de ceva timp. Adrian Tal, fost inspector birou tehnic sport din 2002 și director adjunct interimar la DJSTT. În vârstă de 35 de ani, Tal activează și ca observator în cadrul Asociației Județene de Fotbal.

Primele proiecte în care noul director se va implica le reprezintă problemele celor două tabere şcolare, de la Poeni Strâmbu şi la Chevereş, unde sunt necesare câteva investiții înaintea iernii, dar si la clarificarea problemei sediului intitutiei.

În ceea ce privește calendarul sportiv al competițiilor, Tal a punctat: ”Preferăm calitatea în locul cantităţii, iar de la anul ne dorim mai puţine competiţii, dar care să aibă valoare mai mare şi impact mai puternic. Prioritar pentru noi este să avem sportivi calificaţi la Rio, dar pentru că timpul este scurt ne gândim încă de pe acum la crearea unui lot de perspectivă pentru Jocurile Olimpice din 2020. Ne dorim ca sportivii cu care ne mândrim acum să rămână aici, să nu alegă alte oraşe cum s-a petrecut în trecut. Lucrăm şi cu Consiliul Jueţean Timiş la un program prin care să ţinem valorile aici”.

În anul 2013 DJSTT a organizat 146 de competiţii la nivel de performanţă la care se adaugă 52 rezervate sportului pentru toţi.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Publicitate