Pandurii şi-au mutat cartierul general la Timişoara. “Ne aşteaptă meciuri grele, pentru că s-a acumulat oboseală”


Pandurii au sosit de vineri la Timisoara urmând să rămână în Banat până marți. În acest interval de timp, formația din Târgu Jiu va da piept cu două echipe timișorene, mai întâi ACS Poli în cadrul etapei a 12-a a ligii 1, iar apoi în Cupa României va întâlni surpriza Ripensia.

 Antrenorul gorjenilor consideră că seria de 3 meciuri în șase zile va solicita foarte mult echipa sa, însă Pandurii vor trage tare pentru că au nevoie de puncte pentru a rămâne în plutonul fruntaș.

“S-a terminat cu Europa, revenim la meciul nostru drag. Ne aşteaptă meciuri foarte grele, pentru că s-a acumulat oboseală mare, jocul de la Florenţa ne-a solicitat foartze mult, să sperăm că ne vom reface cât mai repede. Ne dorim să obţinem toate punctele, pentru că e foarte importantă continuitatea, ca să rămânem în plutonul fruntaş.”

a declarat Pustai înaintea meciului de duminică cu ACS Poli.

Cu Ripi, cu garnitura secundă

Dacă în partida cu alb - negrii, gorjenii vor folosi probabil prima garnitură, meciul cu “Ripi” va aduce și fețe noi în primul 11 al Pandurior.

” Noi suntem cu tot lotul şi sperăm că vor juca toţi, de asta suntem 24 în lot. Probabil că vor fi împărţiţi Noi venim la victorie, dar nu ştim ce va fi în timpul jocului. În general egalul nu te mulţumeşte, poate doar parţial, pentru că nu pierzi. ”

a adăugat tehnicianul Pandurilor.

Și Eric este de părere că mai important este jocul din campionat , dar e conștient că nici Ripensia nu trebuie desconsiderată. Acesta consideră meciurile din 3 în 3 zile o adevărată plăcere a fotbalului, iar oboseala nu este decât o scuză pentru un fotbalist profesionist.

“Campionatule este mai important şi trebuie să ne concentrăm 100%. Ne aşteaptă un meci foarte important cu Timișoara şi ne trebuie victoria, ca să ajungem pe podium.E o adevărată plăcere să joci din 3 în 3 zile. Oboseala e azi, mâine trece, în ziua meciului vom fi bine. Trebuie să jucăm, nu să ne plângem. Ne vom pregăti zilele astea ca să ieşim învingători.”

În ceea ce privește jocul din Cupă, Eric recunoaște că nu știe mare lucru despre “Ripi”, singura cunoscută  fiind jucătorul de culoare al timișorenilor despre care a auzit că este bun, făcând  referire la Anagor.

“Nu ştiu foarte multe, i-am văzut la televizor şi ştiu că au un african foarte bun acolo. Dar nu trebuie să fim preocupaţi la ei, ci la noi. Dacă jucăm ce ştim, nu cred că echipele o să ne facă probleme.” 

ACS Poli - Pandurii va avea loc duminică de la ora 19.00, iar meciul din Cupă este programat pentru marți, 29 octombrie de la ora 16:00. Ambele partide vor avea loc pe stadionul Dan Păltinișanu.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>