Articol scris in:

Antrenament cu public pentru Danzio 0

Baschetbalistele Timişoarei au făcut un antrenament cu public în cadrul etapei a 23-a a Diviziei A. BCM Danzio a învins foarte clar echipa BC Sepsi Sf. Gheorghe, o umbră a formaţiei de anul trecut, cu 76-23, obţinând cea mai clară victorie a stagiunii.

Danzio a făcut instrucţie cu medaliata cu bronz a sezonului trecut, marţi în sala Constantin Jude. Fetele lui Kolarevic au câştigat la pas confruntarea cu Sepsi, o echipă alcătuită în întregime din junioare de 16-17 ani şi codaşa clasamentul fără nicio victorie. Tehnicianul lui Danzio a folosit aceast ocazie pentru a rula întregul lot avut la dispoziţie, cu o singură excepţie Pesovic.

Bănăţencele au controlat clar disputa, scorul celor patru sferturi fiindu-le total favorabil 23-10, 25-3, 13-6, 15-4. Toată lumea şi-a trecut numele pe lista marcatoarelor, însă Adina Stoiedin, cu 19 puncte, şi Nevena Saponjic, cu 13 puncte, au fost singurele jucătoare ce au trecut peste bariera de 10 puncte marcate.

Danzio adună 35 de puncte şi îşi consolidează locul 8 în clasament, în timp ce Sepsi a bifat al 19-lea eşec stagional. Următorul joc pentru violete în reprezintă duelul de la Târgovişte din 25 februarie cu CS Municipal.

Declaratii la final

A fost un meci de pregătire. Este o diferenţă mare între cele două echipe. Am jucat cu toate cele 11 jucătoare şi sunt mulţumit de felul în care au evoluat. După ce am jucat cu ultima clasată vom înfrunta liderul, însă mergem să jucăm la Târgovişte fără nicio presiune”, a concluzionat la final antrenorul lui Danzio.

De partea cealaltă, oaspetele s-au declarat mulţumite că au reuşit să marcheze peste 20 de puncte la Timişoara, la nici 24 de ore după ce evoluaseră şi pe terenul lui ICIM Arad. „Echipa mea e alcătuită din fete de 16 şi 17 ani, nu pot avea pretenţii într-un joc cu Timişoara. Mă bucur că am marcat peste 20 de puncte, în condiţiile în care jucăm aproape zilnic. Aceleaşi fete joacă în prima ligă, în a doua ligă, în campionatul Under-18 şi Under-17. E foarte greu! La echipa noastră s-a greşit politic. Vin alegerile şi s-a oprit finanţarea şi astfel am ajuns în situaţia asta…” a declarat la final tehnicianul Attila Vereş.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate