Articol scris in:

Alb-violeţii primesc sâmbătă vizita lui CSM Bucureşti 1

Politehnica Municipal Timişoara începe meciurile pentru supravieţuire în Liga Naţională.

Prima întâlnire a acestei serii dure va avea loc sâmbătă, de la ora 17, la sala “Constantin Jude”, contra grupării CSM Bucureşti.

Formaţia din capitală este nou-promovată, dar deţine “piese” cu experienţă în handbalul românesc, atât în conducerea administrativă cât şi în lotul de jucători.

Atmosfera în tabăra timişoreană este apăsătoare, ţinând cont de multitudinea de ghinioane din această primăvară.

“Alb-violeţii” au pierdut 3 din cele 4 întâlniri la câte un gol diferenţă, iar apogeul frustrărilor s-a atins la derby-ul Banatului, de la Reşiţa, unde Timişoara a fost mai bună, dar a fost privată de un rezultat pozitiv din cauza arbitrilor.

Referitor la lot, trebuie menţionat că jucătorii sunt valizi şi au dorinţa de a depăşi momentul nedorit al ghinioanelor în serie. O exprimă atât experimentaţii Şimicu, Fenici şi Mrakic, cât şi tinerii precum Stan şi Tcaciuc.

CSM Bucureşti s-a întărit în pauza dintre sezonul de toamnă şi cel de primăvară, iar acest lucru s-a simţit în privinţa rezultatelor.

Cel mai important nume venit în această perioadă este Ionuţ Georgescu – om de naţională – cu o  medie excelentă de goluri pe meci în cele 3 runde din retur - 8 reuşite.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. ale says:

    auzi voi stiti sa faceti un reportaj fara sa da i copy paste ,informatiilor de pe siteul oficial al clubului ??? sunteti penibili

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate