Articol scris in:

Pas mare spre… liga secundă: Poli Timişoara - CSM Bucureşti 22-27 (13-14) 0

Handbaliştii de pe Bega dezamăgesc în continuare. Poli a pierdut şi meciul de pe teren propriu cu CSM Bucureşti, disputat astăzi la sala “Constantin Jude”, complicându-şi existenţa în Liga Naţională.

Alb-violeţii au cedat cu scorul de 27-22 (14-13) partida din etapa a 17-a, una extrem de importantă în perspectiva salvării de la retrogradare, oaspeţii aflându-se la rândul lor în zona inferioară a clasamentului.

Marcatori:

Politehnica Municipal Timişoara: Alexandru Şimicu (8), Alexandru Gălan (4), Marius Ignat (3), Cristian Fenici (2), Alexandru Ursu (2), Ioan Stan (1), Gabriel Cotinghiu (1), Sabin Ignat (1)

CSM Bucureşti: Vlad Stoica (7), Valentin Pătru (5), Iulian Stamate (5), Liviu Mironescu (4), Dan Savenco (2), Dragoş Ganea (1), Adrian David (1), George Stăncioiu (1), Ionuţ Georgescu (1)

“Cred că a fost cel mai rău meci al nostru din ultimele cinci etape. Diferenţa s-a făcut la aruncările de la 7 metri, unde nu am fost în stare să înscriem. Mi-a fost foarte greu să-i adun pe jucători în jurul meu. Pierderea acestui meci a complicat şi mai mult lucrurile. Acesta este potenţialul nostru în momentul de faţă”, a spus la final antrenorul timişorenilor, Eugen Bota.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate