Articol scris in:

Eşec polist pe semicerc 0

Poliştii au dat-o în bară la cea de-a 21-a reprezentaţie a sezonului.

Handbaliştii de pe Bega nu au reuşit să treacă astăzi de Pandurii Târgu Jiu,  scor 32-35, deşi o victorie pe teren propriu împotriva formaţiei oltene ar fi însemnat enorm în ceea ce priveşte lupta alb-violeţilor pentru a se salva de la retrogradare.

Oaspeţii, ocupanţi ai poziţiei a 5-a înaintea intermediarei de la mijlocul acestei săptămâni, s-au impus cu scorul de 35-32, la pauză 17-13.

Principalul marcator al meciului a fost Florea, cu 11 reuşite.

Golurile Politehnicii Municipal Timişoara au fost înscrise de Fenici (7), Şimicu (6), Stan (5), Nagy (4), M. Ignat (3), S. Ignat (2), Mrakic (2), Cristescu (1), D. Radu (1) şi Ursu (1).

Pandurii: Florea (11), Vukas (6), Iacob (5), Păiuş (3), Şandru (3), Enache (2), Giotoiu (2), Truică (2).

Victorie cu 35-32 pentru Pandurii care rămâne pe locul 5, în timp ce Poli a fost ajutată de celelalte rezultate ale etapei pentru a-şi păstra poziţia a 11-a.

“Am pierdut acest meci din cauza greşelilor din atac. Mai avem cinci paşi, trebuie să obţinem cel puţin trei victorii pentru a ne menţine în prima ligă. Încercăm să recuperăm la Braşov punctele pierdute astăzi”, a spus antrenorul Nedeljko Vuckovic.

Pentru echipa bănăţeană urmează, sâmbătă, meciul din deplasare cu vecina de clasament Dinamo Braşov. Partida va începe la ora 13:15, urmând să fie transmisă de Digi Sport.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate